برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
مرداد 1395 , دوره  13 , شماره  54 ; از صفحه 25 تا صفحه 34 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي تاثير جايگزيني شکر با پوره خرما بر ويژگي هاي فيزيکوشيميايي، حسي و بافتي دونات

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، واحد قوچان، دانشگاه آزاد اسلامی، قوچان، ایران
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

شیخ زاده، و.، و عطای صالحی، ا.، و حدادخداپرست، م. (1395). بررسی تاثیر جایگزینی شکر با پوره خرما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, حسی و بافتی دونات. علوم و صنایع غذایی ایران, 13(54), 25-34. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246544



Vancouver : کپی

شیخ زاده وحیده، عطای صالحی اسماعیل، حدادخداپرست محمدحسین. بررسی تاثیر جایگزینی شکر با پوره خرما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, حسی و بافتی دونات. علوم و صنایع غذایی ایران. 1395 [cited 2021July26];13(54):25-34. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246544



IEEE : کپی

شیخ زاده، و.، عطای صالحی، ا.، حدادخداپرست، م.، 1395. بررسی تاثیر جایگزینی شکر با پوره خرما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, حسی و بافتی دونات. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 13(54), pp.25-34. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246544.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 75 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی