برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
مرداد 1395 , دوره  13 , شماره  54 ; از صفحه 15 تا صفحه 24 .
 
عنوان مقاله: 

تعيين برخي ويژگي هاي فيزيکوشيميايي و پذيرش کلي شير طعم دار سلامتي بخش حاوي عصاره پوست انار و شهد خرما طي نگهداري در سرما

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، واحد شهر قدس، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

کاظمی زاده، ر.، و فدایی نوغانی، و. (1395). تعیین برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و پذیرش کلی شیر طعم دار سلامتی بخش حاوی عصاره پوست انار و شهد خرما طی نگهداری در سرما. علوم و صنایع غذایی ایران, 13(54), 15-24. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246543



Vancouver : کپی

کاظمی زاده رویا، فدایی نوغانی وجیهه. تعیین برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و پذیرش کلی شیر طعم دار سلامتی بخش حاوی عصاره پوست انار و شهد خرما طی نگهداری در سرما. علوم و صنایع غذایی ایران. 1395 [cited 2021July31];13(54):15-24. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246543



IEEE : کپی

کاظمی زاده، ر.، فدایی نوغانی، و.، 1395. تعیین برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و پذیرش کلی شیر طعم دار سلامتی بخش حاوی عصاره پوست انار و شهد خرما طی نگهداری در سرما. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 13(54), pp.15-24. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246543.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 160 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی