برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
مرداد 1395 , دوره  13 , شماره  54 ; از صفحه 1 تا صفحه 14 .
 
عنوان مقاله: 

جداسازي و شناسايي فلور لاکتيکي کيمچي توليد شده در ايران بر پايه روش هاي بيوشيميايي و مولکولي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
-
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

طباطبایی یزدی، ف.، و وسیعی، ع.، و علیزاده بهبهانی، ب. (1395). جداسازی و شناسایی فلور لاکتیکی کیمچی تولید شده در ایران بر پایه روش های بیوشیمیایی و مولکولی. علوم و صنایع غذایی ایران, 13(54), 1-14. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246542



Vancouver : کپی

طباطبایی یزدی فریده، وسیعی علیرضا، علیزاده بهبهانی بهروز. جداسازی و شناسایی فلور لاکتیکی کیمچی تولید شده در ایران بر پایه روش های بیوشیمیایی و مولکولی. علوم و صنایع غذایی ایران. 1395 [cited 2021May17];13(54):1-14. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246542



IEEE : کپی

طباطبایی یزدی، ف.، وسیعی، ع.، علیزاده بهبهانی، ب.، 1395. جداسازی و شناسایی فلور لاکتیکی کیمچی تولید شده در ایران بر پایه روش های بیوشیمیایی و مولکولی. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 13(54), pp.1-14. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246542.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 63 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی