برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
شهريور 1395 , دوره  13 , شماره  55 ; از صفحه 137 تا صفحه 148 .
 
عنوان مقاله: 

تعيين ويژگي هاي آبغوره تازه و ارزيابي تغييرات برخي از خصوصيات فيزيکوشيميايي آبغوره پاستوريزه در طي نگهداري

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* بخش علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

شاکری، ش.، و مصباحی، غ.، و نیاکوثری، م. (1395). تعیین ویژگی های آبغوره تازه و ارزیابی تغییرات برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی آبغوره پاستوریزه در طی نگهداری. علوم و صنایع غذایی ایران, 13(55), 137-148. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246508



Vancouver : کپی

شاکری شیما، مصباحی غلامرضا، نیاکوثری مهرداد. تعیین ویژگی های آبغوره تازه و ارزیابی تغییرات برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی آبغوره پاستوریزه در طی نگهداری. علوم و صنایع غذایی ایران. 1395 [cited 2021May10];13(55):137-148. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246508



IEEE : کپی

شاکری، ش.، مصباحی، غ.، نیاکوثری، م.، 1395. تعیین ویژگی های آبغوره تازه و ارزیابی تغییرات برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی آبغوره پاستوریزه در طی نگهداری. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 13(55), pp.137-148. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246508.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 116 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی