برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
شهريور 1395 , دوره  13 , شماره  55 ; از صفحه 125 تا صفحه 135 .
 
عنوان مقاله: 

تاثير رطوبت بر برخي ويژگي هاي فيزيکي و حسي- چشايي اسنک گندم

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* بخش علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز، ایران
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

مجذوبی، م.، و ایمانی، ب.، و فرحناکی، ع. (1395). تاثیر رطوبت بر برخی ویژگی های فیزیکی و حسی- چشایی اسنک گندم. علوم و صنایع غذایی ایران, 13(55), 125-135. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246505



Vancouver : کپی

مجذوبی مهسا، ایمانی بهنوش، فرحناکی عسگر. تاثیر رطوبت بر برخی ویژگی های فیزیکی و حسی- چشایی اسنک گندم. علوم و صنایع غذایی ایران. 1395 [cited 2021May13];13(55):125-135. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246505



IEEE : کپی

مجذوبی، م.، ایمانی، ب.، فرحناکی، ع.، 1395. تاثیر رطوبت بر برخی ویژگی های فیزیکی و حسی- چشایی اسنک گندم. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 13(55), pp.125-135. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246505.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 58 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی