مشخصات مقاله عنوان نشریه: علوم و صنايع غذايي ایران اطلاعات شماره: شهريور 1395 , دوره 13 , شماره 55 ; از صفحه 115 تا صفحه 123 . عنوان مقاله: اثر صمغ گزانتان بر خصوصيات فيزيکوشيميايي امولسيون روغن در آب تثبيت شده با ايزوله پروتئين خلر نویسندگان: قربانيان فاطمه, كوچكي آرش*, ميلاني الناز, رضوي سيدمحمدعلي آدرس: * گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: ايزوله پروتئين خلر(Q1)پايداري امولسيون(Q2)صمغ زانتان(Q1) چارک 1 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک اول تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی زیاد است. چارک 2 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک دوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع زیاد است. چارک 3 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک سوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع کم است. چارک 4 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک چهارم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی کم است. موضوعات مرتبط: روش سطح پاسخالگوریتم ژنتیکصمغ عربیبهره برداری از مخزن ارجاعات: ندارد مقالات نشریه ای مرتبط: بررسي اثر صمغ قدومه شهري بر ويژگي هاي امولسيون روغن ذرت در آب توليد شده با امواج فراصوتبررسي تاثير انجماد، پاستوريزاسيون و استريليزاسيون بر ويژگي هاي امولسيون روغن در آب تثبيت شده با صمغ دانه قدومه شهري و کنسانتره پروتئين آب پنيرمقايسه رفتار رئولوژيک محلول ها و امولسيون هاي روغن در آب پايدار شده توسط صمغ عربيبررسي اثر تركيبي صمغ دانه مرو و پروتئيين آب پنير بر پايداري امولسيون روغن در آب با استفاده از روش سطح پاسختاثير ميزان صمغ دانه مرو و ايزوله پروتئين سويا در پايداري امولسيون روغن در آب مقالات همایشی مرتبط: خصوصیات فیزیکوشیمیایی صمغها «GUMS» و اثر بهبود دهندگی آنها در صنایع غذاییبررسی تاثیر مقدار و نوع حلال در میزان استخراج صمغ گزانتانمقایسه تاریخ کشت خلرارزیابی مقدار روغن جذب شده در دونات های پوشش داده شده با پوشش خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین خلر (Latirus sativus)مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی صمغ فارسی (Farsi Gum) و صمغ درخت بادام شیرین (Almond Gum) ویدئوهای مرتبط از مکتبخونه چکیده انگلیسی بازدید یکساله 52 آخرین های بلاگ افزودن فوتر در پاورپوینتآموزش جستجوی دقیق در اسکوپوسآموزش اضافه کردن دو محور در ورد و اکسلیافتن کلمه مترادف انگلیسی در ورد wordتکنیک های جستجو در گوگل: استفاده از عملگر Notتست آنلاین کرونا ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی