برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
شهريور 1395 , دوره  13 , شماره  55 ; از صفحه 103 تا صفحه 113 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي فعاليت ضدميکروبي باکتري هاي اسيدلاکتيک جدا شده از پنير سنتي کردي در مقايسه با سويه هاي تجاري

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی مشهد
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

هاشمی، س.، و شهیدی، ف.، و مرتضوی، س.، و میلانی، ا.، و اسحاقی، ز. (1395). بررسی فعالیت ضدمیکروبی باکتری های اسیدلاکتیک جدا شده از پنیر سنتی کردی در مقایسه با سویه های تجاری. علوم و صنایع غذایی ایران, 13(55), 103-113. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246493



Vancouver : کپی

هاشمی سیدمحمدباقر، شهیدی فخری، مرتضوی سیدعلی، میلانی الناز، اسحاقی زرین. بررسی فعالیت ضدمیکروبی باکتری های اسیدلاکتیک جدا شده از پنیر سنتی کردی در مقایسه با سویه های تجاری. علوم و صنایع غذایی ایران. 1395 [cited 2021August03];13(55):103-113. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246493



IEEE : کپی

هاشمی، س.، شهیدی، ف.، مرتضوی، س.، میلانی، ا.، اسحاقی، ز.، 1395. بررسی فعالیت ضدمیکروبی باکتری های اسیدلاکتیک جدا شده از پنیر سنتی کردی در مقایسه با سویه های تجاری. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 13(55), pp.103-113. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246493.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 45 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی