برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
شهريور 1395 , دوره  13 , شماره  55 ; از صفحه 55 تا صفحه 67 .
 
عنوان مقاله: 

کارايي روش سطح پاسخ سطح پاسخ در بهينه سازي شرايط استخراج عصاره اتانولي ميوه سپستان و بررسي اثر ضدميکروبي عصاره عليه تعدادي از ميکروارگانيسم هاي پاتوژن

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

پیرنیا، م.، و عدالتیان، م.، و طباطبایی یزدی، ف.، و شهیدی، ف. (1395). کارایی روش سطح پاسخ سطح پاسخ در بهینه سازی شرایط استخراج عصاره اتانولی میوه سپستان و بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره علیه تعدادی از میکروارگانیسم های پاتوژن. علوم و صنایع غذایی ایران, 13(55), 55-67. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246479



Vancouver : کپی

پیرنیا مطهره، عدالتیان محمدرضا، طباطبایی یزدی فریده، شهیدی فخری. کارایی روش سطح پاسخ سطح پاسخ در بهینه سازی شرایط استخراج عصاره اتانولی میوه سپستان و بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره علیه تعدادی از میکروارگانیسم های پاتوژن. علوم و صنایع غذایی ایران. 1395 [cited 2021May14];13(55):55-67. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246479



IEEE : کپی

پیرنیا، م.، عدالتیان، م.، طباطبایی یزدی، ف.، شهیدی، ف.، 1395. کارایی روش سطح پاسخ سطح پاسخ در بهینه سازی شرایط استخراج عصاره اتانولی میوه سپستان و بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره علیه تعدادی از میکروارگانیسم های پاتوژن. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 13(55), pp.55-67. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246479.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 114 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی