برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
شهريور 1395 , دوره  13 , شماره  55 ; از صفحه 33 تا صفحه 51 .
 
عنوان مقاله: 

مدل سازي رفتار جريان و شاخص هاي رئولوژيکي، و بهينه سازي فرمولاسيون بستني با استفاده از روش سطح پاسخ

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

طباطبایی یزدی، ف.، و الغونه، ع.، و خدایی، د.، و علیزاده بهبهانی، ب. (1395). مدل سازی رفتار جریان و شاخص های رئولوژیکی, و بهینه سازی فرمولاسیون بستنی با استفاده از روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران, 13(55), 33-51. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246475



Vancouver : کپی

طباطبایی یزدی فریده، الغونه علی، خدایی دیاکو، علیزاده بهبهانی بهروز. مدل سازی رفتار جریان و شاخص های رئولوژیکی, و بهینه سازی فرمولاسیون بستنی با استفاده از روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران. 1395 [cited 2021July30];13(55):33-51. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246475



IEEE : کپی

طباطبایی یزدی، ف.، الغونه، ع.، خدایی، د.، علیزاده بهبهانی، ب.، 1395. مدل سازی رفتار جریان و شاخص های رئولوژیکی, و بهینه سازی فرمولاسیون بستنی با استفاده از روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 13(55), pp.33-51. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246475.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 82 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی