برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
شهريور 1395 , دوره  13 , شماره  55 ; از صفحه 23 تا صفحه 31 .
 
عنوان مقاله: 

اثر ضدباکتريايي عصاره هاي چاي ترش بر برخي از باکتري هاي بيماري زاي مقاوم به آنتي بيوتيک در شرايط برون تني

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

طباطبایی یزدی، ف.، و علیزاده بهبهانی، ب.، و وسیعی، ع.، و مرتضوی، س.، و مرادی، س. (1395). اثر ضدباکتریایی عصاره های چای ترش بر برخی از باکتری های بیماری زای مقاوم به آنتی بیوتیک در شرایط برون تنی. علوم و صنایع غذایی ایران, 13(55), 23-31. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246470



Vancouver : کپی

طباطبایی یزدی فریده، علیزاده بهبهانی بهروز، وسیعی علیرضا، مرتضوی سیدعلی، مرادی سمیرا. اثر ضدباکتریایی عصاره های چای ترش بر برخی از باکتری های بیماری زای مقاوم به آنتی بیوتیک در شرایط برون تنی. علوم و صنایع غذایی ایران. 1395 [cited 2021September23];13(55):23-31. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246470



IEEE : کپی

طباطبایی یزدی، ف.، علیزاده بهبهانی، ب.، وسیعی، ع.، مرتضوی، س.، مرادی، س.، 1395. اثر ضدباکتریایی عصاره های چای ترش بر برخی از باکتری های بیماری زای مقاوم به آنتی بیوتیک در شرایط برون تنی. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 13(55), pp.23-31. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246470.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 87 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی