5 SID.ir | بررسي اثرات درصد (0.5 يا %1)، ترکيب (NaCI يا NaCI/KCI) و زمان افزودن نمک بر ويژگي هاي بيوشيميايي، ميکروبيولوژيک و حسي دوغ پروبيوتيک

مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

بررسي اثرات درصد (0.5 يا %1)، ترکيب (NaCI يا NaCI/KCI) و زمان افزودن نمک بر ويژگي هاي بيوشيميايي، ميکروبيولوژيک و حسي دوغ پروبيوتيک

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 89
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی