برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
شهريور 1395 , دوره  13 , شماره  55 ; از صفحه 1 تا صفحه 11 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي خصوصيات فيزيکوشيميايي و عملکردي ليزوزيم اصلاح شده با تراگاکانتين

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* بخش علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

کشنی، ر.، و امین لاری، م.، و نیاکوثری، م.، و فرحناکی، ع.، و مصباحی، غ. (1395). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی لیزوزیم اصلاح شده با تراگاکانتین. علوم و صنایع غذایی ایران, 13(55), 1-11. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246466



Vancouver : کپی

کشنی رویا، امین لاری محمود، نیاکوثری مهرداد، فرحناکی عسگر، مصباحی غلامرضا. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی لیزوزیم اصلاح شده با تراگاکانتین. علوم و صنایع غذایی ایران. 1395 [cited 2021May13];13(55):1-11. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246466



IEEE : کپی

کشنی، ر.، امین لاری، م.، نیاکوثری، م.، فرحناکی، ع.، مصباحی، غ.، 1395. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی لیزوزیم اصلاح شده با تراگاکانتین. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 13(55), pp.1-11. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246466.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 55 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی