برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

ارزيابي خصوصيات شيميايي و اکسايشي روغن هاي زيتون فرابکر وارداتي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی قزوین، ایران
 
چکیده: 

مقدمه: روغن زيتون يکي از مهمترين روغن هاي مصرفي در بين عموم مردم مي باشد و در سلامتي انسان نقش مفيدي را ايفا مي کند. با توجه به اينکه قسمت زيادي از روغن هاي زيتون مصرفي، از کشورهاي خارجي تامين مي شود، کنترل و نظارت آنها نقش بسيار مهم و اساسي در بهداشت و ايمني مواد غذايي ايفا مي کند. به همين دليل اين مقاله با هدف ارزيابي خصوصيات شيميايي و اکسايشي اين روغن ها انجام گرفته است.
مواد و روش ها: در اين تحقيق تعداد هشت نوع روغن زيتون فرابکر مورد آزمايش قرار گرفت. به منظور بررسي ويژگي هاي روغن زيتون، ترکيب اسيدهاي چرب، عدد اسيدي، عدد پراکسيد، عدد آنيزيدين، عدد توتوکس و پايداري اکسايشي با رنسيمت، طبق استاندارد ملي ايران انجام گرفت
.
يافته ها: ساختار اسيدهاي چرب روغن هاي زيتون فرابکر وارداتي به ترتيب شامل اسيدهاي تک غيراشباع مانند اسيد اولئيک، اسيدهاي چرب اشباع مانند پالمتيک اسيد و اسيدهاي چرب چند غيراشباع مانند اسيد لينولئيک مي باشد. انديس اسيدي، پراکسيد، آنيزيدين، توتوکس و پايداري اکسايشي با رنسيمت در بين روغن ها با هم متفاوت بود
.
نتيجه گيري: نتايج نشان داد که شاخص هاي اندازه گيري شده روغن هاي زيتون فرابکر وارداتي در محدوده استاندارد قرار دارد و داراي ويژگي هاي مطلوبي هستند، همچنين ويژگي هاي اقليمي و شرايط کشت مي تواند بر خصوصيات کيفي آنها تاثيرگذار باشد
.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

مولودی، ف.، و قجربیگی، پ.، و حاج حسینی بابایی، ا.، و محمدپوراصل، ا. (1394). ارزیابی خصوصیات شیمیایی و اکسایشی روغن های زیتون فرابکر وارداتی. علوم غذایی و تغذیه, 12(4 (پیاپی 48)), 27-34. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=245788



Vancouver : کپی

مولودی فایق، قجربیگی پیمان، حاج حسینی بابایی اشرف، محمدپوراصل اصغر. ارزیابی خصوصیات شیمیایی و اکسایشی روغن های زیتون فرابکر وارداتی. علوم غذایی و تغذیه. 1394 [cited 2021May14];12(4 (پیاپی 48)):27-34. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=245788



IEEE : کپی

مولودی، ف.، قجربیگی، پ.، حاج حسینی بابایی، ا.، محمدپوراصل، ا.، 1394. ارزیابی خصوصیات شیمیایی و اکسایشی روغن های زیتون فرابکر وارداتی. علوم غذایی و تغذیه, [online] 12(4 (پیاپی 48)), pp.27-34. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=245788.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 597 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی