برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

افزايش زمان ماندگاري خاويار ايراني با استفاده از لفاف هاي نانو نقره برپايه دي اکسيد تيتانيوم و تعيين ميزان باقي ماندگي ذرات به روش تيتراسيون

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشکده علوم مهندسی و صنایع غذایی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
 
چکیده: 

نانوپکيجينگ يکي از راهکارهاي جديد بسته بندي براي افزايش کيفيت و امنيت مواد غذايي است که استفاده از پوشش هاي بسته بندي نانو تحولي بزرگ در صادرات محصولات فسادپذير است. در اين تحقيق تعداد 38 بسته خاويار (5 گرمي) که به ترتيب 4 بسته در پوشش هاي عاري از نانو 4 بسته در پوشش هاي 6000 ppm با پايه نانوسيلور و 4 بسته در پوشش هاي 5000 ppm با پايه نانوسيلور و 4 بسته در پوشش هاي 4000 ppm با پايه نانوسيلور و 4 بسته در پوشش هاي 2000 ppm با پايه نانوسيلور و 4 بسته در پوشش هاي 1000 ppm با پايه نانوسيلور در دوتکرار مورد بررسي باکتريايي و قارچي قرار گرفتند.
بعد از انجام آزمايشات ميکروبي و بعد از تهيه گسترش و رنگ آميزي گرم و تشخيص باکتري گرم مثبت از نظر مورفولوژي بررسي و رنگ آميزي گرم و براي يررسي بيشتر و تعيين نوع باکتري و قارچ بر روي محيط هاي اختصاصي برده و کشت گرديده شد که بعد از بررسي 24 ساعت، استافيلوکوکوس اورئوس و اشرشيا کلي و آسپرژيلوس فلاووس و پني سيليوم در نمونه هاي عاري از پوشش نانو مشاهده گرديده شد و ليکن در پوشش پوشش هاي
5000 ppm و 6000 بصورت معني داري در کاهش رشد قارچي و باکتريايي موثر بوده، در نهايت به روش تيتراسيون به بررسي ميزان نقره موجود در خاويارهاي بسته بندي شده پرداخته شد که از طريق تيتراسيون با دستگاه تيترازور و اسيد سولفريک غليظ، ميزان باقي ماندگي نقره معادل صفر درصد بود.
استفاده از پوشش هاي
5000 ppm و 6000 با pv کمتر از 0.05 بصورت معني داري در کاهش رشد قارچي و باکتريايي موثر بوده، لذا با توجه به نتايج بدست آمده و عدم رهاسازي ذرات نانو به درون خاويار مي توان از اين فن آوري جهت افزايش زمان ماندگاري اين محصول ارزنده وهمچنين ارتقاء صادرات در دنيا استفاده نمود.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

مرادی، س.، و مطلبی، ع.، و اهری، ح.، و بهشتی هاشیرازی، ح.، و رکنی، ن.، و سهرابی حقدوست، ن.، و مختاری، ع.، و وحید، س.، و رحمان نیا، ه.، و علیمحمدی، ن. (1394). افزایش زمان ماندگاری خاویار ایرانی با استفاده از لفاف های نانو نقره برپایه دی اکسید تیتانیوم و تعیین میزان باقی ماندگی ذرات به روش تیتراسیون. پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران, 12 (دوره جدید)(1 (پیاپی 48)), 1549-1560. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=245238



Vancouver : کپی

مرادی سیما، مطلبی عباسعلی، اهری حامد، بهشتی هاشیرازی حامد، رکنی نوردهر، سهرابی حقدوست نکیسا، مختاری علیرضا، وحید سوگند، رحمان نیا هدی، علیمحمدی نیوشا. افزایش زمان ماندگاری خاویار ایرانی با استفاده از لفاف های نانو نقره برپایه دی اکسید تیتانیوم و تعیین میزان باقی ماندگی ذرات به روش تیتراسیون. پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران. 1394 [cited 2021September21];12 (دوره جدید)(1 (پیاپی 48)):1549-1560. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=245238



IEEE : کپی

مرادی، س.، مطلبی، ع.، اهری، ح.، بهشتی هاشیرازی، ح.، رکنی، ن.، سهرابی حقدوست، ن.، مختاری، ع.، وحید، س.، رحمان نیا، ه.، علیمحمدی، ن.، 1394. افزایش زمان ماندگاری خاویار ایرانی با استفاده از لفاف های نانو نقره برپایه دی اکسید تیتانیوم و تعیین میزان باقی ماندگی ذرات به روش تیتراسیون. پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران, [online] 12 (دوره جدید)(1 (پیاپی 48)), pp.1549-1560. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=245238.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 0 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی