مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

3,881
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,008
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی کیفیت آب ورودی و خروجی دستگاه های آب شیرین کن با فرایند اسمز معکوس در شهر قشم

صفحات

 صفحه شروع 33 | صفحه پایان 43

چکیده

 مقدمه: دستگاه های آب شیرین کن در تامین آب مورد نیاز جوامع نقش بسزایی دارند. با توجه به افزایش مصرف آب و کاهش منابع طبیعی آب شیرین, این نقش روز به روز پررنگ تر می شود. هدف از این مطالعه, بررسی کیفیت آب ورودی و خروجی از دستگاه های آب شیرین کن با فرایند اسمز معکوس و مقایسه کیفی آب خروجی آن با استانداردهای ملی و بین المللی آب آشامیدنی بود.روش ها: مطالعه حاضر به مدت 7 ماه از طریق نمونه برداری از آب ورودی و خروجی دستگاه آب شیرین کن با فرایند اسمز معکوس در شهر قشم انجام گرفت. پارامترهای سختی کل, هدایت الکتریکی, کل جامدات محلول, کدورت, دما, pH, فلوئور, نیترات, نیتریت, کلرور, سولفات و پارامترهای میکروبی مورد بررسی قرار گرفت و آنالیز داده ها توسط نرم افزار SPSS نسخه 16 تحلیل گردید.نتایج: سختی کل و فلوئور در آب خروجی دستگاه آب شیرین کن با روش اسمز معکوس کمتر از حد مطلوب, کلرور در آب خروجی این دستگاه بالاتر از حد مجاز و غلظت سایر پارامترهای شیمیایی و فیزیکی مورد مطالعه در محدوده قابل قبول بود. در آب خروجی دستگاه با فرایند اسمز معکوس,‎‎ اکثر پارامترهای کیفی بررسی شده نسبت به آب ورودی, حدود‎ 99 درصد کاهش یافته بودند و مقادیر خروجی در حد استاندارد بود.بحث و نتیجه گیری: دستگاه آب شیرین کن با فرایند اسمز معکوس قابلیت بالایی در تهیه آب آشامیدنی سالم در مقایسه با استانداردهای کیفی دارا می باشد.

چندرسانه ای

  • ثبت نشده است.
  • استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دهقانی، منصوره، دوله، محمد، هاشمی، حسن، و شمس الدینی، نرگس. (1392). بررسی کیفیت آب ورودی و خروجی دستگاه های آب شیرین کن با فرایند اسمز معکوس در شهر قشم. بهداشت و توسعه، 2(1)، 33-43. SID. https://sid.ir/paper/233645/fa

    Vancouver: کپی

    دهقانی منصوره، دوله محمد، هاشمی حسن، شمس الدینی نرگس. بررسی کیفیت آب ورودی و خروجی دستگاه های آب شیرین کن با فرایند اسمز معکوس در شهر قشم. بهداشت و توسعه[Internet]. 1392؛2(1):33-43. Available from: https://sid.ir/paper/233645/fa

    IEEE: کپی

    منصوره دهقانی، محمد دوله، حسن هاشمی، و نرگس شمس الدینی، “بررسی کیفیت آب ورودی و خروجی دستگاه های آب شیرین کن با فرایند اسمز معکوس در شهر قشم،” بهداشت و توسعه، vol. 2، no. 1، pp. 33–43، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233645/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button