4 SID.ir | ارزيابي فعاليت آنتي ‌اكسيدان 25 دانه گياه مورد مصرف در طب سنتي ايران
برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
عنوان مقاله: 

ارزيابي فعاليت آنتي ‌اكسيدان 25 دانه گياه مورد مصرف در طب سنتي ايران

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* تهران، دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده داروسازی، گروه شیمی دارویی
 
چکیده: 

آنتي‌اكسيدان‌ها تركيباتي حياتي هستند كه داراي خاصيت محافظت بدن از صدمات ناشي از استرس‌هاي اكسيداتيو مي‌باشند. انواع مختلفي از آنتي‌اكسيدان‌ها در بدن موجودات زنده وجود دارد كه بسياري از آنها از منابع غذايي مانند ميوه، سبزيجات و نوشيدني‌ها تامين مي‌شود. در اين مطالعه خاصيت آنتي‌اكسيدان تعداد 25 دانه گياهي مورد مصرف در طب سنتي در مقابل پراكسيداسيون لينوئيك اسيد با استفاده از معرف 1 و 3- دي اتيل۲- تيوباربيتوريك اسيد بررسي شده است. تعدادي از دانه‌ها شامل بارهنگ، كاهو، جوزهندي، خرفه، خيار، رازيانه، زيره سبز، زنيان و هليله سياه كه IC50 آنها به ترتيب برابر 0.67، 0.57، 0.29، 0.47، 0.05، 0.32، 0.23،0.56  و 0.61 ميكروگرم است قابل مقايسه با ويتامينE   (IC50=0.59)مي‌باشند.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
-
 
ارجاعات: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 220
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی