برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
بهار 1382 , دوره  2 , شماره  6 ; از صفحه 21 تا صفحه 26 .
 
عنوان مقاله: 

تركيب شيميايي اسانس و روغن سياه‌‌ دانه

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه فارماکوگنوزی، دانشکده داروسازی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران
 
چکیده: 
تركيب شيميايي اسانس و روغن استخراج شده از دانه‌هاي گياه سياه‌دانه با نام علمي (Nigella sativa L) از خانواده آلاله (Ranunculaceae) به وسيله دستگاه‌هاي كروماتوگرافي گازي تجزيه‌اي و كروماتوگرافي گازي متصل به طيف نگار جرمي تعيين شد. در روغن و اسانس حاصل به ترتيب 8 (شامل 5/99 درصد كل اجزاي روغن) و 32 تركيب (شامل 7/86 درصد كل اجزاي اسانس) شناسايي شدند. مواد عمده روغن، اسيدهاي لينولئيك (6/55 درصد)، اولئيك (4/23 درصد) و پالميتيك (5/12 درصد) بودند. اجزاي عمده اسانس سياه‌دانه عبارتند از :‌ ترانس - آنتول (3/38 درصد)، پارا - سيمن (8/14 درصد)، ليمونن (3/4 درصد) و كارون (0/4 درصد).
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

مجاب، ف.، و نیک آور، ب.، و جاویدنیا، ک.، و رودگرآملی، م. (1382). ترکیب شیمیایی اسانس و روغن سیاه‌‌ دانه. گیاهان دارویی, 2(6), 21-26. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=1938



Vancouver : کپی

مجاب فراز، نیک آور بهمن، جاویدنیا کتایون، رودگرآملی محمدعلی. ترکیب شیمیایی اسانس و روغن سیاه‌‌ دانه. گیاهان دارویی. 1382 [cited 2021May16];2(6):21-26. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=1938



IEEE : کپی

مجاب، ف.، نیک آور، ب.، جاویدنیا، ک.، رودگرآملی، م.، 1382. ترکیب شیمیایی اسانس و روغن سیاه‌‌ دانه. گیاهان دارویی, [online] 2(6), pp.21-26. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=1938.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 632 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی