برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
زمستان 1390 , دوره  7 , شماره  4 ; از صفحه 324 تا صفحه 329 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي ويژگي هاي شيميايي و ميکروبي لواشک سيب

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
 
چکیده: 

لواشک نوعي فراورده خشک از ميوه ها و سبزي ها است که در صورت توليد با کيفيت مناسب مي تواند جايگاه مهمي را در بين مصرف کنندگان به خود اختصاص دهد. در اين پژوهش ويژگي هاي شيميايي لواشک سيب شامل بريکس، pH، درصد قند و ويتامين c به عنوان تابعي از دما (55 - 75 °C) و زمان (20 - 40 min) تغليظ و دماي خشک کن (40 - 70 °C) و همچنين ويژگي هاي ميکروبي نمونه هاي توليدشده مورد بررسي قرار گرفت. نتايج خواص شيميايي نشان داد افزايش دما و زمان تغليظ باعث افزايش بريکس و درصد قند مي شود (P<0.05) در حالي که مقدار ويتامين c کاهش مي يابد (P<0.05). افزايش دماي خشک کن اثر معني داري بر فاکتورهاي مورد بررسي (بجز بريکس) نداشت (P>0.05). نتايج آزمايش هاي ميکروبي نشان داد فلور ميکروبي لواشک سيب به طور غالب شامل باکتري هاي هاگ زا، لاکتوباسيل ها، مخمرها و کپک ها است.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  بازدید یکساله 311
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی