5 SID.ir | مقايسه اثر روش هاي مختلف دباغي بر خصوصيات فيزيكي چرم شترمرغ

مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

مقايسه اثر روش هاي مختلف دباغي بر خصوصيات فيزيكي چرم شترمرغ

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* بخش فرآوری تولیدات دامی، موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، کرج، ایران
 
چکیده: 

براي تعيين روش مناسب دباغي پوست شترمرغ، وزن مخصوص ظاهري، ضخامت، مقاومت و كشش پذيري چرم ناحيه اصلي شترمرغ هاي 12 تا 14 ماهه (تعداد=15) در روش هاي مختلف دباغي (كرومي، گياهي و آلومي) مطالعه شد. ميانگين وزن مخصوص ظاهري و ضخامت چرم ها به ترتيب 0.7±0.0 گرم بر سانتي متر مربع و 1.7±0.1 ميلي متر تعيين شد. نيروي پارگي، مقاومت و كشش پذيري چرم هاي كرومي ( 33.0±4.9كيلوگرم نيرو، 197.2±23.9 کيلوگرم بر سانتي متر مربع و53.3±7.0 درصد) بيشتر از چرم هاي آلومي ( 27.4±5.5 کيلوگرم نيرو، 161.7±26.7 كيلوگرم بر سانتي متر مربع و 46.4±7.8 درصد) و چرم هاي گياهي (4.5±13.0 کيلوگرم نيرو، 70.7±21.8 كيلوگرم بر سانتي متر مربع و  40.1±6.4 درصد) بود (P<0.05). به طوركلي، كيفيت مكانيكي چرم شترمرغ در فرآوري دباغي كرومي بهتر از چرم آلومي و گياهي به دست آمد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 88
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی