برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
پاييز 1390 , دوره  13 , شماره  2 ; از صفحه 61 تا صفحه 71 .
 
عنوان مقاله: 

اثرات استفاده از چند نوع افزودني در جيره غذايي مرغ هاي تخم گذار بر عملكرد و فراسنجه هاي كيفي تخم مرغ

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه رازی، کرمانشاه، ایران
 
چکیده: 

به منظور مطالعه اثرات استفاده از دو نوع پروبيوتيك (تپاكس و يسچر)، دو نوع پربيوتيك (فرمكتو و اي ماكس) و يك نوع سينبيوتيك (بيومين) در جيره غذايي (انرژي قابل متابوليسم 2720 كيلوكالري بر كيلوگرم و پروتئين خام 145 گرم بر كيلوگرم) بر عملكرد مرغ هاي تخم گذار و فراسنجه هاي كيفي تخم مرغ، تعداد 216 قطعه مرغ تخم گذار نژاد لوهمن در سن 76 هفتگي در 36 قفس توزيع شدند. صفات عملكردي به مدت شش هفته اندازه گيري شد و فراسنجه هاي كيفي تخم مرغ و در هفته ششم مورد ارزيابي قرار گرفت. استفاده از پروبيوتيك ها، پربيوتيك ها و سينبيوتيك اثري بر توليد تخم مرغ، مصرف خوراك، ضريب تبديل خوراك و توده تخم مرغ نداشت، ولي وزن تخم مرغ در گروه هاي دريافت كننده افزودني بيشتر بود (P<0.05). ضخامت و وزن پوسته در مرغ هايي كه جيره هاي حاوي افزودني دريافت كردند، در مقايسه با گروه شاهد بيشتر بود (P<0.05). نتايج حاصل از اين آزمايش نشان داد كه استفاده از افزودني هاي تپاكس، يسچر، فرمكتو، اي ماكس و بيومين اثر مثبتي بر عملكرد توليدي مرغ هاي تخم گذار ندارد ولي وزن تخم مرغ، ضخامت و وزن پوسته آن را بهبود مي بخشد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

زارعی، م.، و احسانی، م.، و ترکی، م. (1390). اثرات استفاده از چند نوع افزودنی در جیره غذایی مرغ های تخم گذار بر عملکرد و فراسنجه های کیفی تخم مرغ. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان), 13(2), 61-71. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=193052



Vancouver : کپی

زارعی محمد، احسانی محمد، ترکی مهران. اثرات استفاده از چند نوع افزودنی در جیره غذایی مرغ های تخم گذار بر عملکرد و فراسنجه های کیفی تخم مرغ. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان). 1390 [cited 2021July26];13(2):61-71. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=193052



IEEE : کپی

زارعی، م.، احسانی، م.، ترکی، م.، 1390. اثرات استفاده از چند نوع افزودنی در جیره غذایی مرغ های تخم گذار بر عملکرد و فراسنجه های کیفی تخم مرغ. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان), [online] 13(2), pp.61-71. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=193052.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 98 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی