مشخصات مقاله عنوان نشریه: توليدات دامي (مجله كشاورزي پرديس ابوريحان) اطلاعات شماره: پاييز 1390 , دوره 13 , شماره 2 ; از صفحه 49 تا صفحه 60 . عنوان مقاله: تعيين بهترين سطح جايگزيني پروتئين پودر ماهي با انواع پودر خون در جيره جوجه هاي گوشتي نویسندگان: نبي زاده علي* آدرس: * گروه علوم دامی، گروه کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد بجنورد، بجنورد، ایران چکیده: به منظور تعيين بهترين سطح جايگزيني پودر ماهي با پودر خون، آزمايشي در قالب طرح كاملا تصادفي به روش فاكتوريل (5×3) با سه منبع پودر خون (كشتارگاه هاي صنعتي مشهد، ياسوج و تالش) و پنج سطح جايگزيني (صفر، 30، 40، 50 و 60 درصد) اجرا شد. 600 قطعه جوجه يك روزه گوشتي به صورت مخلوط از هر دو جنس به صورت تصادفي به 15 تيمار كه هر تيمار چهار تكرار داشت اختصاص داده شد. نوع پودر خون اثر معني داري بر مصرف خوراك، افزايش وزن، ضريب تبديل غذا، درصد سينه، ران و چربي محوطه شكمي نداشت. اثر سطح جايگزيني بر خوراك مصرفي، افزايش وزن و ضريب تبديل غذا معني دار بود (P<0.05). به طوري كه بيشترين مصرف خوراك مربوط به 30 درصد جايگزيني بود كه با ساير سطوح اختلاف معني دار داشت (P<0.05). كمترين مصرف خوراك مربوط به 50 درصد جايگزيني بود كه با ساير تيمارها اختلاف معني دار داشت (P<0.05). بيشترين افزايش وزن مربوط به 30 درصد جايگزيني بود كه به جز 40 درصد جايگزيني با ساير تيمارها اختلاف معني دار داشت (P<0.05). اثر نوع پودر خون و سطح جايگزيني و اثر متقابل آنها بر درصد سينه، ران و چربي محوطه شكمي معني دار نبود. جايگزيني 50 درصد پروتئين پودر ماهي با پودر خون مشهد باعث بهبود ضريب تبديل غذا شد. لذا 50 درصد جايگزيني پروتئين پودر ماهي توسط پودر خون مشهد در جيره جوجه هاي گوشتي توصيه مي شود. کلید واژه: ضريب تبديل غذا(Q2)افزايش وزن(Q1)پودر ماهي(Q2)پودر خون(Q2)جوجه گوشتي(Q2) چارک 1 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک اول تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی زیاد است. چارک 2 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک دوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع زیاد است. چارک 3 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک سوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع کم است. چارک 4 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک چهارم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی کم است. موضوعات مرتبط: چاقی شکمیوزن بدنشاخص توده بدنیاضافه وزنجیرهضریب تبدیل غذاییبازماندگیترکیب لاشهاجزای عملکرداجزا عملکردجوجه های گوشتیمرغ تخم گذار ارجاعات: ندارد مقالات نشریه ای مرتبط: بررسي اثرات جايگزيني پروتئين پودر ماهي توسط پودر خون در عملكرد جوجه هاي گوشتيامکان جايگزيني پودر خون بجاي پودر ماهي در جيره غذايي ازون برون (Acipenser stellatus) در مرحله انگشت قدتاثير جايگزيني آرد ماهي با پودر ضايعات كشتارگاهي طيور بر رشد و صفات لاشه در تغذيه ماهي قزل آلاي رنگين كمانآثار جايگزيني پودر و روغن ماهي با منابع گياهي در جيره غذايي ماهي قزل آلاي رنگين کمان (Oncorhynchus mykiss)اثر جايگزيني پودر کرم خاکي (Eisenia fetida) با پودر ماهي، همراه با استفاده از پودر سير در جيره، بر پارامترهاي رشد، ترکيب لاشه و هضم پذيري در قزل آلاي رنگين کمان (Oncorhynchus mykiss) مقالات همایشی مرتبط: تاثیر مدت و میزان استفاده از پودر سیر، بر عملکرد و فاکتورهای خونی (CBC) در جوجه های گوشتیبررسی استفاده از پودر سیب زمینی خام در جیره جوجه های گوشتیتاثیر سطوح متفاوت پودر کرم خاکی بر افزایش وزن جوجه های گوشتی افزودن پودر برگ مورد (Myrtus communis) به جیره اسیدی شده برای جوجه های گوشتی تحت تنش گرماییمروری بر جایگزینی پودر ماهی با منابع پروتئین گیاهی در جیره های غذایی آبزیان ویدئوهای مرتبط از مکتبخونه چکیده انگلیسی بازدید یکساله 104 آخرین های بلاگ افزودن فوتر در پاورپوینتآموزش جستجوی دقیق در اسکوپوسآموزش اضافه کردن دو محور در ورد و اکسلیافتن کلمه مترادف انگلیسی در ورد wordتکنیک های جستجو در گوگل: استفاده از عملگر Notتست آنلاین کرونا ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی