برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

بررسي شيوع اضطراب و ارتباط آن با نوع ميان وعده مصرفي در دانش آموزان سوم دبيرستان و پيش دانشگاهي شيراز

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* شیراز، کوی زهرا، جنب سازمان بهزیستی، دانشکده بهداشت و تغذیه، گروه تغذیه
 
چکیده: 

زمينه و هدف: اضطراب از شايع ترين اختلالات شناخته شده مي باشد که مي تواند تحت تاثير عوامل محيطي از جمله رژيم غذايي قرار گيرد. اين مطالعه با هدف تعيين شيوع اضطراب و رابطه آن با مصرف ميان وعده در دانش آموزان سوم دبيرستان و پيش دانشگاهي شيراز انجام شده است.
روش بررسي: در اين مطالعه توصيفي
- تحليلي 480 نفر از دانش آموزان مقطع سوم دبيرستان و پيش دانشگاهي به صورت خوشه اي از 4 ناحيه آموزش و پرورش شيراز انتخاب شدند. با توجه به ريزش و تطابق شرايط ورود و خروج 411 نفر از دانش آموزان وارد مطالعه شدند. پرسشنامه اي داراي اطلاعات دموگرافيک، اطلاعات آنتروپومتري، پرسشنامه اضطراب بک و پرسشنامه بسامد خوراک براي هر کدام از شرکت کنندگان تکميل شد. براي تحليل هاي آماري از نرم افزار SPSS و آزمون هاي آماري t-test و Chi-square استفاده گرديد.
يافته ها: بر اساس نتايج از کل افراد مضطرب (
54.5%)، 64.5% زن و 44.7%مرد بودند و 50% در مقطع تحصيلي سوم دبيرستان و 59% در مقطع پيش دانشگاهي مشغول به تحصيل بودند. شيوع اضطراب به طور معني داري در دختران نسبت به پسران بيشتر بود (P<0.001). ارتباط معني دار معکوسي بين اضطراب و وزن بدن ديده شد (P=0.013). ميانگين مصرف لبنيات در دانش آموزان مضطرب پيش دانشگاهي (P=0.014) و ميانگين مصرف دانه ها در کل دانش آموزان مضطرب به طور معني داري کمتر از افراد غير مضطرب بود (P=0.025).
نتيجه گيري: با توجه به شيوع اضطراب و مصرف کم ميان وعده ها (لبنيات و دانه ها)، بايد اقداماتي در جهت کاهش اضطراب و بهبود مصرف ميان وعده هاي مفيد صورت گيرد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

احمدی، ا.، و محمدی سرتنگ، م.، و نورعلیی، پ.، و ویسی، م.، و رسولی، ج. (1392). بررسی شیوع اضطراب و ارتباط آن با نوع میان وعده مصرفی در دانش آموزان سوم دبیرستان و پیش دانشگاهی شیراز. مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد (SHAHREKORD UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCES JOURNAL), 15(1), 83-90. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=192599



Vancouver : کپی

احمدی افسانه، محمدی سرتنگ محسن، نورعلیی پریوش، ویسی مژگان، رسولی جواد. بررسی شیوع اضطراب و ارتباط آن با نوع میان وعده مصرفی در دانش آموزان سوم دبیرستان و پیش دانشگاهی شیراز. مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد (SHAHREKORD UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCES JOURNAL). 1392 [cited 2021July30];15(1):83-90. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=192599



IEEE : کپی

احمدی، ا.، محمدی سرتنگ، م.، نورعلیی، پ.، ویسی، م.، رسولی، ج.، 1392. بررسی شیوع اضطراب و ارتباط آن با نوع میان وعده مصرفی در دانش آموزان سوم دبیرستان و پیش دانشگاهی شیراز. مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد (SHAHREKORD UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCES JOURNAL), [online] 15(1), pp.83-90. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=192599.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 105 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی