برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
زمستان 1391 , دوره  8 , شماره  4 ; از صفحه 393 تا صفحه 398 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي اثر دما و سرعت جريان هوا بر خشك كردن خرماي مضافتي بوسيله خشك كن كابيني

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 

رطب مضافتي از ارقام مرطوب و نيمه خشك به رنگ قرمز تيره متمايل به سياه و داراي كيفيت مطلوب مي باشد. از مشكلات اصلي اين رقم، نگهداري آن است، زيرا مقدار رطوبت بالاي آن باعث فساد آن در دماي محيط مي شود و به همين علت بايد در يخچال نگهداري شود. در اين تحقيق اثر دما و سرعت جريان هوا بر خشك كردن خرماي مضافتي با استفاده از هواي گرم در سه سطح سرعت جريان هوا (1، 1.5 و 2 متر بر ثانيه) و پنج سطح دمايي (50، 60، 70، 80 و (90oC مورد بررسي قرار گرفت. نتايج بدست آمده نشان داد كه همه نمونه ها در مرحله خشك شدن نزولي قرار دارند و مهمترين عامل در افزايش سرعت خشك كردن، دما است. دبي هواي خشك كننده تاثيري در افزايش سرعت خشك شدن نداشت. به طور كلي نتايج نشان داد كه كاهش رطوبت خرماي مضافتي به روش خشك كردن مصنوعي (صنعتي) امكان پذير است و مي توان با كاهش رطوبت، نياز به سردخانه را مرتفع ساخت.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

افشاری جویباری، ح.، و فرحناکی، ع.، و مجذوبی، م.، و مصباحی، غ.، و نیاکوثری، م. (1391). بررسی اثر دما و سرعت جریان هوا بر خشک کردن خرمای مضافتی بوسیله خشک کن کابینی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, 8(4), 393-398. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=192530



Vancouver : کپی

افشاری جویباری حسن، فرحناکی عسگر، مجذوبی مهسا، مصباحی غلامرضا، نیاکوثری مهرداد. بررسی اثر دما و سرعت جریان هوا بر خشک کردن خرمای مضافتی بوسیله خشک کن کابینی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران. 1391 [cited 2021August06];8(4):393-398. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=192530



IEEE : کپی

افشاری جویباری، ح.، فرحناکی، ع.، مجذوبی، م.، مصباحی، غ.، نیاکوثری، م.، 1391. بررسی اثر دما و سرعت جریان هوا بر خشک کردن خرمای مضافتی بوسیله خشک کن کابینی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 8(4), pp.393-398. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=192530.



 

 
بازدید یکساله 176 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی