برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
زمستان 1391 , دوره  8 , شماره  4 ; از صفحه 387 تا صفحه 392 .
 
عنوان مقاله: 

بهينه سازي شرايط توليد آرد ماسا

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
 
چکیده: 
تورتيلاي ذرت، نان مسطح تهيه شده از خمير آرد ذرت (ماسا) است كه اين آرد با فرآيند پخت قليايي تهيه مي شود. در فرآيند پخت قليايي، ذرت را در محلول آهكي حرارت داده سپس دانه هاي ذرت پخته شده در همان محلول نگه داشته مي شوند (خيساندن). مرحله بعد شستن و آسياب كردن دانه ها است تا آرد ماساي مرطوب حاصل شود كه با خشك كردن در آون، آرد ماساي خشك به دست مي آيد. دماي پخت، زمان پخت، غلظت آهك و زمان خيساندن تاثير معني داري بر كيفيت آرد ماسا و محصول نهايي دارند. در اين تحقيق تاثير متقابل اين چهار فاكتور به منظور تعيين بهترين شرايط توليد آرد ماسا مورد بررسي قرار گرفت. اثر دماي پخت 95oc)، 85،(75 ، زمان پخت (60، 30، 0 دقيقه)، غلظت آهك (%1، 0.5، 0) و زمان خيساندن (18، 14،10  ساعت) با اندازه گيري pH، پروتئين، خاكستر، رنگ و ظرفيت جذب آب با طرح مركب مركزي بررسي شد. آناليز آماري بهترين تيمار در توليد آرد ماسا را فرآيندي با دماي پخت85oC ، زمان پخت 30 دقيقه، غلظت آهك %0.5 و زمان خيساندن 14 ساعت نشان داد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
  • ندارد
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
  • No item.
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

سعادتمندی، آ.، و الهی، م.، و فرهوش، ر.، و کریمی، م. (1391). بهینه سازی شرایط تولید آرد ماسا. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, 8(4), 387-392. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=192529



Vancouver : کپی

سعادتمندی آزاده، الهی محمد، فرهوش رضا، کریمی مهدی. بهینه سازی شرایط تولید آرد ماسا. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران. 1391 [cited 2022January29];8(4):387-392. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=192529



IEEE : کپی

سعادتمندی، آ.، الهی، م.، فرهوش، ر.، کریمی، م.، 1391. بهینه سازی شرایط تولید آرد ماسا. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 8(4), pp.387-392. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=192529.



 

 
بازدید یکساله 116 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی