برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
زمستان 1391 , دوره  8 , شماره  4 ; از صفحه 371 تا صفحه 377 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي اثر صمغ عربي و صمغ گوار بر زنده ماني لاكتوباسيلوس اسيدوفيلوس (La5) و بيفيدوباكتريوم لاكتيس (Bb12) در ماست منجمد پروبيوتيك

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
 
چکیده: 

در اين پژوهش اثر صمغ عربي و صمغ گوار بر ميزان زنده ماني دو نوع باكتري پروبيوتيك- لاكتوباسيلوس اسيدوفيلوس و بيفيدوباكتريوم لاكتيس در ماست منجمد طي 60 روز در دماي 18- درجه مورد مطالعه قرارگرفت. نتايج حاصل از ارزيابي ماندگاري باكتريها در ماست منجمد نشان داد اگرچه طي دوره نگهداري، ميزان كاهش در تعداد پروبيوتيك ها معني دار بود اما اين فرآورده تا پايان دوره نگهداري، بخوبي توانست تعداد 107 سلول پروبيوتيك در هر گرم را حفظ كند. بررسي ميزان افت باكتريها حاكي از آن بود كه لاكتوباسيلوس اسيدوفيلوس در نمونه شاهد بيشترين ميزان افت را داشت (P<0.05). كمترين ميزان كاهش لاكتوباسيلوس اسيدوفيلوس، در نمونه حاوي 0.2 درصد گوار و 0.1 درصد عربي ديده شد كه اختلاف معني داري با هم نداشتند. در مورد افت بيفيدوباكتريوم لاكتيس نيز مشخص شد كه بيشترين ميزان در نمونه حاوي 0.3 درصد گوار و كمترين آن در نمونه 0.1 درصدگوار و 0.1 درصد عربي ديده شد كه اختلاف معني داري با هم نداشتند.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

رضایی، ر.، و خمیری، م.، و اعلمی، م.، و کاشانی نژاد، م. (1391). بررسی اثر صمغ عربی و صمغ گوار بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (La5) و بیفیدوباکتریوم لاکتیس (Bb12) در ماست منجمد پروبیوتیک. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, 8(4), 371-377. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=192523



Vancouver : کپی

رضایی راحیل، خمیری مرتضی، اعلمی مهران، کاشانی نژاد مهدی. بررسی اثر صمغ عربی و صمغ گوار بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (La5) و بیفیدوباکتریوم لاکتیس (Bb12) در ماست منجمد پروبیوتیک. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران. 1391 [cited 2021August03];8(4):371-377. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=192523



IEEE : کپی

رضایی، ر.، خمیری، م.، اعلمی، م.، کاشانی نژاد، م.، 1391. بررسی اثر صمغ عربی و صمغ گوار بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (La5) و بیفیدوباکتریوم لاکتیس (Bb12) در ماست منجمد پروبیوتیک. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 8(4), pp.371-377. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=192523.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 147 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی