APA :
کپیعلی پور، ا.، و کوچکی، آ.، و مرتضوی، س. (1391). بهینه یابی شرایط شفاف سازی آب کیوی با استفاده از آنزیم پکتیناز, بنتونیت و پلی وینیل پلی پرولیدون. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, 8(4), 361-370. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=192521
Vancouver :
کپی علی پور الهام، کوچکی آرش، مرتضوی سیدعلی. بهینه یابی شرایط شفاف سازی آب کیوی با استفاده از آنزیم پکتیناز, بنتونیت و پلی وینیل پلی پرولیدون. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران. 1391 [cited 2022August15];8(4):361-370. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=192521
IEEE :
کپی علی پور، ا.، کوچکی، آ.، مرتضوی، س.، 1391. بهینه یابی شرایط شفاف سازی آب کیوی با استفاده از آنزیم پکتیناز, بنتونیت و پلی وینیل پلی پرولیدون. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 8(4), pp.361-370. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=192521.