نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
زمستان 1391 , دوره  8 , شماره  4 ; از صفحه 361 تا صفحه 370 .
 
عنوان مقاله: 

بهينه يابي شرايط شفاف سازي آب كيوي با استفاده از آنزيم پكتيناز، بنتونيت و پلي وينيل پلي پروليدون

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 
دراين پژوهش از روش سطح پاسخ به منظور تعيين مقادير بهينه آنزيم پكتيناز، بنتونيت و پلي وينيل پلي پروليدون جهت شفاف سازي و پايداري آب كيوي استفاده گرديد. نتايج نشان داد كه جهت شفاف سازي آب كيوي مقدار بهينه آنزيم پكتيناز 5.83g/kg، بنتونيت 306.05g/Ton و پلي وينيل پلي پروليدون 70g/100 lit مي باشد. با افزودن اين مواد، ميزان كدورت كاهش و شفافيت افزايش يافت. در نهايت از مقدار مواد فنولي نيز كاسته شد. افزايش غلظت بنتونيت و پلي وينيل پلي پروليدون باعث كاهش ميزان ويسكوزيته آب كيوي گرديد. افزايش غلظت آنزيم از2-5g/kg  نيز باعث كاهش چشمگير در ويسكوزيته آب كيوي شد. ضريب تبيين (R2) براي ويسكوزيته ،كدورت، شفافيت و ميزان كل تركيبات فنولي بيش از 0.90 بود كه حاكي از مناسب بودن مدل مورد استفاده جهت برازش داده مي باشد. ويسكوزيته، كدورت و شفافيت به غلظت آنزيم و بنتونيت بودند وابسته بودند. اثر پلي وينيل پلي پروليدون بر مقدار كل تركيبات فنولي نيز معني دار بود.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
  • ندارد
 
مقالات همایشی مرتبط: 
  • ندارد
 
طرح های مرتبط: 
  • ندارد
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
  • No item.
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

علی پور، ا.، و کوچکی، آ.، و مرتضوی، س. (1391). بهینه یابی شرایط شفاف سازی آب کیوی با استفاده از آنزیم پکتیناز, بنتونیت و پلی وینیل پلی پرولیدون. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, 8(4), 361-370. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=192521



Vancouver : کپی

علی پور الهام، کوچکی آرش، مرتضوی سیدعلی. بهینه یابی شرایط شفاف سازی آب کیوی با استفاده از آنزیم پکتیناز, بنتونیت و پلی وینیل پلی پرولیدون. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران. 1391 [cited 2022August15];8(4):361-370. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=192521



IEEE : کپی

علی پور، ا.، کوچکی، آ.، مرتضوی، س.، 1391. بهینه یابی شرایط شفاف سازی آب کیوی با استفاده از آنزیم پکتیناز, بنتونیت و پلی وینیل پلی پرولیدون. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 8(4), pp.361-370. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=192521.



 

 
بازدید یکساله 181 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی