برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
زمستان 1391 , دوره  8 , شماره  4 ; از صفحه 349 تا صفحه 352 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي تاثير فصل برداشت و شرايط دم آوري بر ميزان كل تركيبات فنوليك چاي سبز ايراني

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
 
چکیده: 

چاي سبز از برگهاي گياه كامليا سيننزيس تهيه مي شود. كاتچين هاي چاي سبز به عنوان يك آنتي اكسيدان طبيعي شناخته مي شوند و داراي اثرات مفيدي در بدن مي باشند. يكي از مراحل مهم در استخراج كاتچين ها و تهيه نوشيدني چاي سبز مرحله دم آوري آن است. هدف از انجام اين مطالعه مشخص كردن اثر دماي دم آوري 80oc) و 70، 60) و زمان دم آوري (15 و 10، 5 دقيقه) همچنين تاثير فصل برداشت برگ سبز بر ميزان كل تركيبات فنوليك چاي سبز تهيه شده در مركز تحقيقات چاي لاهيجان مي باشد. نتايج حاصل از اندازه گيري مقدار كل پلي فنول به روش فولين سيو كالتو فنول بر روي چاي سبز دم آوري شده نشان داد كه نمونه حاصل از برداشت در فصل تابستان و بهار نسبت به نمونه حاصل از برداشت در فصل پاييز تركيبات پلي فنول بيشتري را دارا هستند همچنين عصاره چاي سبز دم آوري شده در زمان 15 دقيقه داراي بيشترين مقدار پلي فنول مي باشد و اثر دماي دم آوري در ميزان كل پلي فنول معني دار نبود.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  بازدید یکساله 106
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی