4 SID.ir | بررسي روش هاي مختلف ارزيابي رنگ در اسپاگتي

مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

بررسي روش هاي مختلف ارزيابي رنگ در اسپاگتي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین
 
چکیده: 

فرآورده هاي ماکاروني در تمام کشورهاي دنيا، محصولي شناخته شده هستند. مصرف سرانه فرآورده هاي ماکاروني در کشور طي سال هاي اخير در کشور افزايش يافته است. با توجه به اهميت اين فرآورده ها، ارائه روشي مناسب براي ارزيابي کيفي آنها مورد نياز است. در اين پژوهش، از روش هاي ارزيابي حسي، هانتر لب، مونيلتا و روش پردازش تصوير براي سنجش رنگ اسپاگتي که نشان دهنده کيفيت کلي آن است، استفاده شد. نتايج نشان داد که مدل هاي برازش داده شده براي روش هاي حسي و پردازش تصوير از صحت بالايي برخوردار است. هر چند اين مدل ها در روش هاي هانتر لب و مونيلتا صحت زيادي ندارند. همچنين بررسي ضريب همبستگي بين روش هاي مختلف نشان داد که شاخص اشباعيت روش پردازش تصوير از همبستگي خوبي (حدود %70) با روش حسي و شاخص زردي روش هاي هانتر لب و مونيلتا برخوردار است، بنابراين با تعيين آن مي توان مقدار زردي رنگ فرآورده را با اطمينان زيادي برآورد و پيشگويي نمود.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 200
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی