برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1392 , دوره  23 , شماره  1 ; از صفحه 1 تا صفحه 13 .
 
عنوان مقاله: 

تعيين شرايط بهينه فعاليت لخته کنندگي مايه پنير قارچي به روش سطح پاسخ

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشگاه ارومیه
 
چکیده: 

در اين مطالعه، اثر برخي فاکتورهاي موثر بر انعقاد آنزيمي روي پارامترهاي سينتيکي انعقاد شير بررسي شده است. پارامترهاي سينتيکي شامل فاز تاخيري، سرعت انعقاد و مدت زماني که لازم است تا سرعت انعقاد به حداکثر برسد، به عنوان تابعي از ميزان رنت مصرفي (0.01-0.03 گرم بر کيلوگرم)، پودر آب پنير (0.7-2.8 درصد) و دماي لحظه افزودن رنت (25-45oC) با کاربرد روش سطح پاسخ مدل سازي شدند. نتايج حاصله از آناليز واريانس نشان داد که افزايش ميزان رنت مصرفي و همچنين بالا بردن دماي افزودن رنت، سرعت انعقاد را افزايش داده اما فاز تاخيري و زمان لازم براي به حداکثر رسيدن سرعت انعقاد را کاهش مي دهد در حالي که بالا بردن مقدار پودر آب پنير نتايج عکسي را نشان مي دهد. ميزان رنت (0.0250 گرم بر کيلوگرم)، پودر آب پنير (0.93 درصد) و دماي افزودن رنت (44.9oC)، نتايج بهينه پيشنهاد شده براي کمترين فاز تاخيري (1.009 دقيقه)، کمترين زمان براي رسيدن به ماکزيمم سرعت (1.79 دقيقه) و بيشترين سرعت انعقاد (0.0092 بر دقيقه) هستند.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 134
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی