3 SID.ir | بررسي اثر نانوذرات نقره بر زمان ماندگاري زعفران ايراني با استفاده از پوشش هاي بسته بندي نانو SNP 103.3 بر خواص ميکروبي و رهايش ذرات نانو به محصول نهائي

مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

بررسي اثر نانوذرات نقره بر زمان ماندگاري زعفران ايراني با استفاده از پوشش هاي بسته بندي نانو SNP 103.3 بر خواص ميکروبي و رهايش ذرات نانو به محصول نهائي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه آزاد اسلامي، واحد علوم و تحقيقات، باشگاه پژوهشگران جوان، تهران، ايران
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (pdf) مراجعه فرماييد.

 
كلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 251
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی