6 SID.ir | تاثير غلظت هاي مختلف پروتئين هيدروليز شده ماهي ساردين و ضايعات کشتارگاهي طيور بر سطح باکتري هاي روده و بقا در لاروهاي ماهي قزل آلاي رنگين کمان (Oncorhynchus mykiss) در مواجهه با آئروموناس سالمونيسيدا

مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

تاثير غلظت هاي مختلف پروتئين هيدروليز شده ماهي ساردين و ضايعات کشتارگاهي طيور بر سطح باکتري هاي روده و بقا در لاروهاي ماهي قزل آلاي رنگين کمان (Oncorhynchus mykiss) در مواجهه با آئروموناس سالمونيسيدا

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه شیلات، دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی، چابهار، دانشکده علوم دریایی
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (pdf) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 124
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی