مشخصات مقاله عنوان نشریه: مجله تحقيقات دامپزشكي ايران (دانشگاه شيراز) اطلاعات شماره: 1391 , دوره 13 , شماره 4 (مسلسل 41) ; از صفحه 334 تا صفحه 338 . عنوان مقاله: تاثير عصاره گارسينيا کامبوجيا (Garcinia cambogia) بر وزن گيري، دريافت غذا و ضريب تبديل مواد غذايي و نيز ميزان پروتئين واکنشگر C و اسيدهاي چرب غير استريفيه سرم در موش هاي صحرايي تغذيه شده با جيره آتروژنيک نویسندگان: بلال تاناي, اسن گورسل فرايه, آتش آتيلا, آلتينر آيسن آدرس: چکیده: مطالعه حاضر با هدف ارزيابي اثر بهبود دهنده عصاره گارسينيا کامبوجيا بر شاخص هاي مربوط به عملکرد و نيز ميزان پروتئين واکنشگر C و اسيدهاي چرب غير استريفيه سرم موش هاي صحرايي تغذيه شده با جيره آتروژنيک انجام شد. سي موش صحرايي ماده يک ساله از نژاد Sprague-Dawley به طور تصادفي به سه گروه آزمايشي، هر کدام 10 حيوان، تقسيم شدند. گروه شاهد با جيره پايه (حاوي 2% روغن مايع گياهي و صفر درصد کلسترول) تغذيه شد، حال آن که جيره غذايي موش هاي گروه هاي دو و سه حاوي روغن گياهي (2% روغن گياهي مايع و 5% روغن گياهي هيدروژنه) و 3% کلسترول بود. از روز چهل و پنجم به ميزان 4.5% عصاره گارسينيا کامبوجيا به جيره گروه سه اضافه شد. پارامترهاي مربوط به عملکرد در گروه سه به نحو معني داري از ديگر گروه ها کمتر بود. ميزان اسيدهاي چرب غير استريفيه سرم در روز 45 در گروه سه بيش از کنترل و در روز 75 بيش از ساير گروه ها بود. ميزان پروتئين واکنشگر C سرم تفاوت معني داري در ميان گروه ها نداشت. در کل نتيجه گرفته مي شود که عصاره گارسينيا کامبوجيا به دليل توانايي در کاهش دادن شاخص هاي عملکرد، ممکن است به عنوان ابزار جديدي در مديريت وزن بدن قابل استفاده باشد. به علاوه، مطالعه حاضر نشان مي دهد که دوزهاي بالاي اين عصاره مي تواند موجب افزايش قابل توجه در غلظت اسيدهاي چرب غير استريفيه سرم شود که احتمالا ناشي از افزايش تجزيه چربي هاي بدن است. کلید واژه: وزن گيري(Q2)پروتئين واکنشگر C(Q2)دريافت غذا(Q2)گارسينيا کامبوجيا(Q2)اسيدهاي چرب غير استريفيه(Q2) چارک 1 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک اول تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی زیاد است. چارک 2 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک دوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع زیاد است. چارک 3 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک سوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع کم است. چارک 4 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک چهارم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی کم است. موضوعات مرتبط: سندرم دیسترس تنفسینوزاد کم وزنبخش مراقبت ویژه نوزادانبخش مراقبت های ویژه نوزادانپروتئین واکنشی Cتمرین استقامتیعضله اسکلتیتمرین هوازی ارجاعات: ندارد مقالات نشریه ای مرتبط: اثر دوره زماني مصرف روغن ماهي در جيره غذايي بر پروفيل اسيدهاي چرب لاشه جوجه هاي گوشتيبررسي مقايسه اي اسيدهاي چرب اشباع و ترانس و سيس در بافت چربي و سرم بيماران مبتلا به ديابت نوع 2 مراجعه كننده به انستيتو غدد داخلي و متابوليسم دانشگاه علوم پزشكي ايرانتاثير سطوح مختلف روغن ماهي بر عملکرد، فاکتورهاي خوني، پاسخ ايمني و ترکيب اسيدهاي چرب گوشت جوجه هاي گوشتيبررسي اسيدهاي چرب تشكيل دهنده انواع مختلف روغن هاي گياهي مايع موجود در بازار مصرف تهراناثرات جايگزيني روغن ماهي جيره غذايي با روغن هاي گياهي بر شاخص هاي رشد، ترکيب شيميايي و پروفيل اسيدهاي چرب بچه فيل ماهي پرورشي (Huso huso) مقالات همایشی مرتبط: بررسی ترکیب اسیدهای چرب و مقدار روغن استخراج شده از میوه 16 رقم زیتون ایرانی و خارجیاندازه گیری و مقایسه روغن و اسید چرب موجود در میوه گیاه بلوط ایرانی (Brantii)اثر متقابل منابع نیتروژن و مقادیر گوگرد بر عملکرد دانه، پروتئین و اسیدهای چرب کلزای (.Brassicanapus L) زمستانهبررسی میزان روغن و اسیدهای چرب قبل و پس از برداشت در 7 رقم و ژنوتیپ بادامبررسی پراکنش اسیدهای چرب ضروری در منابع غذایی گیاهی و حیوانی با هدف کاهش مصرف روغن ماهی در جیره غذایی قزل آلا ویدئوهای مرتبط از مکتبخونه چکیده انگلیسی بازدید یکساله 265 آخرین های بلاگ آموزش جستجوی دقیق در اسکوپوسآموزش اضافه کردن دو محور در ورد و اکسلچگونه جدیدترین مطلب را در گوگل جستجو کنیمیافتن کلمه مترادف انگلیسی در ورد wordتکنیک های جستجو در گوگل: استفاده از عملگر Notتست آنلاین کرونا ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی