مشخصات مقاله عنوان نشریه: مجله علوم تغذيه و صنايع غذايي ايران : پاييز 1391 , دوره 7 , شماره 3 (پي در پي 26) ; از صفحه 109 تا صفحه 119 . عنوان مقاله: تاثير تغييرات توام pH و نمک کلسيم بر رفتار جرياني مخلوط صمغ هاي زانتان و ژلان نویسندگان: همت زاده دستگردي سينوش, حجت الاسلامي محمد*, عيوض زاده اورنگ آدرس: * گروه علوم و صنايع غذايي، دانشكده كشاورزي، دانشگاه آزاد اسلامي، واحد شهركرد چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. كلید واژه: صمغ زانتان(Q2)صمغ ژلان(Q2)رئولوژي پايا(Q2)نمک کلسيم(Q2) چارک 1 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک اول تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی زیاد است. چارک 2 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک دوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع زیاد است. چارک 3 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک سوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع کم است. چارک 4 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک چهارم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی کم است. موضوعات مرتبط: روش سطح پاسخالگوریتم ژنتیکصمغ عربیبهره برداری از مخزن ارجاعات: ندارد مقالات نشریه ای مرتبط: مدل سازي رفتار جريان محلول صمغ بومي قدومه شهري به عنوان تابعي از نرخي برشي، غلظت و دما و مقايسه آن با صمغ تجاري زانتانتاثير صمغ هاي گوار و زانتان به عنوان جايگزين بخشي از چربي بر خواص کيفي کيک روغنيبررسي اثر نمک (کلريد کلسيم، منيزيوم و پتاسيم)، چربي و صمغ ژلان بر بافت سوسيستاثير تغييرات pH و نمک هاي کلسيم و منيزيم بر رفتار رئولوژيک صمغ ژلاناثر صمغ هاي قدومه شهري (Leidium perfoliatum) و زانتان بر ويژگي هاي رئولوژيکي خمير و کيفيت نان قالبي تهيه شده از آرد گندم مقالات همایشی مرتبط: ارزيابي اثر دو نوع صمغ زانتان و گوار بر خصوصيات فيزيکوشيميايي ماست پروبيوتيکبررسي اثر نمک هاي معدني و قندها روي فعاليت آنزيم زانتان لياز حاصل از باکتري جدا شده از خاکبررسي خواص حل شوندگي و مقايسه برخي ويژگي هاي بخش هاي محلول و نامحلول صمغ فارسيمقايسه خواص فيزيکوشيميايي و عملکردي صمغ فارسي (Farsi Gum) و صمغ درخت بادام شيرين (Almond Gum)ارزيابي برخي ويژگي هاي شيميايي، فيزيکي و فيزيکوشيميايي صمغ بادام کوهي (Amygdalus scoparia Spach) جمع آوري شده از استان هاي فارس و آذربايجان شرقي ویدئوهای مرتبط از مکتبخونه بازدید یکساله 107 آخرین های بلاگ با کد رایگان QR میزان استفاده از ارائه خود را افزایش دهیدمحققان پر استناد ایران در سال 2019موضوعات جدید علمی را استخراج کنیدبا سرویس رایگان موضوعات مرتبط در ساینس دایرکت آشنا شویمبا پابلونز: مقالات علمی خود را به صورت رایگان از وب آو ساینس رصد کنیمچگونه استنادات خود را افزایش دهیم؟ ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی