برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

تاثير تغييرات توام pH و نمک کلسيم بر رفتار جرياني مخلوط صمغ هاي زانتان و ژلان

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد شهرکرد
 
چکیده: 
لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
  • No item.
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

همت زاده دستگردی، س.، و حجت الاسلامی، م.، و عیوض زاده، ا. (1391). تاثیر تغییرات توام pH و نمک کلسیم بر رفتار جریانی مخلوط صمغ های زانتان و ژلان. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران, 7(3 (پی در پی 26)), 109-119. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=190228



Vancouver : کپی

همت زاده دستگردی سینوش، حجت الاسلامی محمد، عیوض زاده اورنگ. تاثیر تغییرات توام pH و نمک کلسیم بر رفتار جریانی مخلوط صمغ های زانتان و ژلان. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. 1391 [cited 2022January25];7(3 (پی در پی 26)):109-119. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=190228



IEEE : کپی

همت زاده دستگردی، س.، حجت الاسلامی، م.، عیوض زاده، ا.، 1391. تاثیر تغییرات توام pH و نمک کلسیم بر رفتار جریانی مخلوط صمغ های زانتان و ژلان. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران, [online] 7(3 (پی در پی 26)), pp.109-119. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=190228.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 150 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی