4 SID.ir | اثرات افزودن جوانه گندم بر ويژگي هاي شيميايي، حسي، پخت و ميکروبي پاستا

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
عنوان مقاله: 
اثرات افزودن جوانه گندم بر ويژگي هاي شيميايي، حسي، پخت و ميکروبي پاستا
 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشكده علوم و صنايع غذايي، دانشگاه آزاد اسلامي، دانشكده صنايع غذايي، واحد علوم و تحقيقات تهران
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
كلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  بازدید یکساله 158
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی