4 SID.ir | اثر اسيد آسکوربيک به همراه پوشش پروتئين آب پنير بر ماندگاري ماهي قزل آلاي رنگين کمان در دماي يخچال: ارزيابي بار ميکروبي و ويژگي هاي شيميايي

مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

اثر اسيد آسکوربيک به همراه پوشش پروتئين آب پنير بر ماندگاري ماهي قزل آلاي رنگين کمان در دماي يخچال: ارزيابي بار ميکروبي و ويژگي هاي شيميايي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه فراوري محصولات شيلاتي، دانشكده علوم دريايي، دانشگاه تربيت مدرس، مازندران
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
كلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  بازدید یکساله 55
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی