برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

ارزشيابي حسي و ميزان پذيرش شير غني شده با کلسيم و ويتامين D از نظر کودکان دبستاني شهر تهران

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه تحقیقات تغذیه، انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

امیدوار، ن.، و ابتهی، م.، و نیستانی، ت.، و حاجی فرجی، م. (1391). ارزشیابی حسی و میزان پذیرش شیر غنی شده با کلسیم و ویتامین D از نظر کودکان دبستانی شهر تهران. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران, 7(3 (پی در پی 26)), 61-67. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=190195



Vancouver : کپی

امیدوار نسرین، ابتهی میترا، نیستانی تیرنگ، حاجی فرجی مجید. ارزشیابی حسی و میزان پذیرش شیر غنی شده با کلسیم و ویتامین D از نظر کودکان دبستانی شهر تهران. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. 1391 [cited 2021May16];7(3 (پی در پی 26)):61-67. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=190195



IEEE : کپی

امیدوار، ن.، ابتهی، م.، نیستانی، ت.، حاجی فرجی، م.، 1391. ارزشیابی حسی و میزان پذیرش شیر غنی شده با کلسیم و ویتامین D از نظر کودکان دبستانی شهر تهران. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران, [online] 7(3 (پی در پی 26)), pp.61-67. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=190195.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 22 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی