برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

بررسي اثر دو گونه صمغ کتيرا بر برخي ويژگي هاي رئولوژيک، فيزيکي و حسي نوشيدني شير خرما

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

کشتکاران، م.، و محمدی فر، م.، و اسدی، غ. (1391). بررسی اثر دو گونه صمغ کتیرا بر برخی ویژگی های رئولوژیک, فیزیکی و حسی نوشیدنی شیر خرما. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران, 7(3 (پی در پی 26)), 31-42. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=190178



Vancouver : کپی

کشتکاران مریم، محمدی فر محمدامین، اسدی غلامحسین. بررسی اثر دو گونه صمغ کتیرا بر برخی ویژگی های رئولوژیک, فیزیکی و حسی نوشیدنی شیر خرما. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. 1391 [cited 2021May09];7(3 (پی در پی 26)):31-42. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=190178



IEEE : کپی

کشتکاران، م.، محمدی فر، م.، اسدی، غ.، 1391. بررسی اثر دو گونه صمغ کتیرا بر برخی ویژگی های رئولوژیک, فیزیکی و حسی نوشیدنی شیر خرما. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران, [online] 7(3 (پی در پی 26)), pp.31-42. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=190178.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 37 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی