برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

ارتباط الگوهاي غذايي غالب با عوامل خطر بيماري هاي قلبي عروقي در زنان

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* مرکز تحقیقات امنیت غذایی، گروه تغذیه جامعه، دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

حقیقت دوست، ف.، و زری باف، ف.، و آزادبخت، ل.، و اسماعیل زاده، ا. (1391). ارتباط الگوهای غذایی غالب با عوامل خطر بیماری های قلبی عروقی در زنان. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران, 7(3 (پی در پی 26)), 19-30. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=190175



Vancouver : کپی

حقیقت دوست فهیمه، زری باف فاطمه، آزادبخت لیلا، اسماعیل زاده احمد. ارتباط الگوهای غذایی غالب با عوامل خطر بیماری های قلبی عروقی در زنان. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. 1391 [cited 2021May12];7(3 (پی در پی 26)):19-30. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=190175



IEEE : کپی

حقیقت دوست، ف.، زری باف، ف.، آزادبخت، ل.، اسماعیل زاده، ا.، 1391. ارتباط الگوهای غذایی غالب با عوامل خطر بیماری های قلبی عروقی در زنان. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران, [online] 7(3 (پی در پی 26)), pp.19-30. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=190175.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 106 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی