برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

اثر افزودن پودر دانه هاي خرفه بر ويژگي هاي شيميايي، پروفايل اسيدهاي چرب و کيفيت حسي نان

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

فتح نژادکاظمی، ر.، و پیغمبردوست، س.، و آزادمرددمیرچی، ص.، و نعمتی، م.، و رافت، س.، و نقوی، س. (1391). اثر افزودن پودر دانه های خرفه بر ویژگی های شیمیایی, پروفایل اسیدهای چرب و کیفیت حسی نان. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران, 7(3 (پی در پی 26)), 11-18. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=190172



Vancouver : کپی

فتح نژادکاظمی رزیتا، پیغمبردوست سیدهادی، آزادمرددمیرچی صدیف، نعمتی محبوب، رافت سیدعباس، نقوی سعید. اثر افزودن پودر دانه های خرفه بر ویژگی های شیمیایی, پروفایل اسیدهای چرب و کیفیت حسی نان. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. 1391 [cited 2021May09];7(3 (پی در پی 26)):11-18. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=190172



IEEE : کپی

فتح نژادکاظمی، ر.، پیغمبردوست، س.، آزادمرددمیرچی، ص.، نعمتی، م.، رافت، س.، نقوی، س.، 1391. اثر افزودن پودر دانه های خرفه بر ویژگی های شیمیایی, پروفایل اسیدهای چرب و کیفیت حسی نان. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران, [online] 7(3 (پی در پی 26)), pp.11-18. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=190172.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 62 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی