برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1391 , دوره  1 , شماره  4 ; از صفحه 295 تا صفحه 306 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي اثر صمغ هاي زانتان، آلژينات و کربوکسي متيل سلولز و شرايط انجمادزدايي بر کيفيت فينگر ماهي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* باشگاه پژوهشگران جوان، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد گرگان
 
چکیده: 

هدف از اين طرح بررسي اثر صمغ هاي زانتان، آلژينات و کربوکسي متيل سلولز و شرايط انجمادزدايي بر ويژگي هاي کيفي فينگر ماهي بود. براي اين منظور صمغ ها در سطح 1 درصد به روکش فينگر ماهي افزوده گرديد و به علاوه روش هاي انجمادزدايي در هوا و مايکروويو با روش رايج سرخ کردن عميق مقايسه شدند. نتايج اختلاف معني داري بين شاخص هاي ظرفيت نگهداري آب و ميزان خاکستر نمونه ها نشان ندادند (0.05<P). نوع صمغ افزوده شده و نوع روش انجمادزدايي تاثير معني داري بر چسبندگي روکش داشتند (0.05>P). تاثير نوع صمغ، روش انجمادزدايي و اثر متقابل آنها بر ميزان رطوبت فينگرهاي ماهي معني دار بود (0.05>P). ميزان چربي کل فينگرهاي ماهي فقط تحت تاثير نوع صمغ افزوده شده به آردزني اوليه بود (0.05>P). بيشترين بازده محصول در تيمار شاهد سرخ شده و کمترين ميزان اين شاخص در تيمار آلژينات تيمار هوا مشاهده گرديد (0.05>P). نوع صمغ و روش انجمادزدايي بر رنگ فينگرهاي ماهي از نظر شاخص هاي روشنايي L*، قرمزيa*  و زرديb*  تاثير معني داري داشت (0.05>P). بيشترين امتيازات حسي را تيمارهاي شاهد داشتند. در مجموع نتايج اين پژوهش نشان داد بهترين روش انجمادزدايي، روش رايج سرخ کردن فينگر ماهي منجمد بوده و افزودن صمغ ها به صورت ترکيبي با آرد گندم در آردزني اوليه، تاثير منفي بر کيفيت نهايي محصول دارد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

جمشیدی، ا.، و شعبان پور، ب.، و رحمانی فرح، ک.، و پیغمبری، س.، و رستم زاد، ه.، و آذری به، م.، و برزگر، ل. (1391). بررسی اثر صمغ های زانتان, آلژینات و کربوکسی متیل سلولز و شرایط انجمادزدایی بر کیفیت فینگر ماهی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, 1(4), 295-306. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=189938



Vancouver : کپی

جمشیدی انسیه، شعبان پور بهاره، رحمانی فرح کاوه، پیغمبری سیدیوسف، رستم زاد هانیه، آذری به مریم، برزگر لحاک. بررسی اثر صمغ های زانتان, آلژینات و کربوکسی متیل سلولز و شرایط انجمادزدایی بر کیفیت فینگر ماهی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی. 1391 [cited 2021September29];1(4):295-306. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=189938



IEEE : کپی

جمشیدی، ا.، شعبان پور، ب.، رحمانی فرح، ک.، پیغمبری، س.، رستم زاد، ه.، آذری به، م.، برزگر، ل.، 1391. بررسی اثر صمغ های زانتان, آلژینات و کربوکسی متیل سلولز و شرایط انجمادزدایی بر کیفیت فینگر ماهی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, [online] 1(4), pp.295-306. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=189938.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 83 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی