برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1391 , دوره  1 , شماره  4 ; از صفحه 283 تا صفحه 294 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي تاثير دماي نگهداري و جنس بسته بر خصوصيات کمي، کيفي گل زعفران بسته بندي شده تحت اتمسفر تغيير يافته

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد دامغان
 
چکیده: 

کلاله زعفران گرانبهاترين ادويه موجود در روي کره زمين است. ميزان توليد اين محصول در سال هاي اخير رو به افزايش نهاده است به طوري كه از جنبه نگهداري و فرآوري گل مساله ساز گشته است. اين پژوهش با هدف بررسي چگونگي حفظ خصوصيات کيفي و فيزيکي گل زعفران و ايجاد زمينه اي جديد در صادرات گل زعفران به صورت شاخه بريده انجام شد. به اين منظور گل هاي زعفران با استفاده از پوشش هاي پليمري (پلي اتيلن- پلي آميد و پلي اتيلن با دانسيته پايين) و ترکيب گازي متشکل از 50% دي اکسيدکربن، 5% اکسيژن، 45% نيتروژن بسته بندي شدند. بسته ها و نمونه هاي شاهد در دو دماي 0 و 15 درجه سانتي گراد به مدت 15 روز نگهداري شدند. هر سه روز يک بار غلظت گازهاي اکسيژن و دي اکسيدکربن، راندمان استحصال زعفران، خواص فيزيکي کلاله هاي تازه و خواص شيميايي کلاله هاي خشک شده اندازه گيري شدند. همچنين آزمون هاي ميکروبي وجود اشرشياکلي و شمارش کپک و مخمر نيز انجام گرديد. نتايج نشان داد پوشش هاي پليمري پلي اتيلن با دانسيته پايين جهت حفظ خصوصيات کيفي و فيزيکي گل زعفران بهتر از پوشش هاي پليمري پلي اتيلن- پلي آميد و دماي صفر درجه سانتي گراد جهت نگهداري گل ها مناسب تر از دماي 15 درجه سانتي گراد بود. از لحاظ بار ميکروبي نيز وجود اشرشياکلي در هيچ يک از نمونه ها مشاهده نشد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

شورمیج، م.، و عین افشار، س.، و نیازمند، ر.، و شرایعی، پ. (1391). بررسی تاثیر دمای نگهداری و جنس بسته بر خصوصیات کمی, کیفی گل زعفران بسته بندی شده تحت اتمسفر تغییر یافته. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, 1(4), 283-294. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=189932



Vancouver : کپی

شورمیج مژگان، عین افشار سودابه، نیازمند راضیه، شرایعی پروین. بررسی تاثیر دمای نگهداری و جنس بسته بر خصوصیات کمی, کیفی گل زعفران بسته بندی شده تحت اتمسفر تغییر یافته. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی. 1391 [cited 2021September27];1(4):283-294. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=189932



IEEE : کپی

شورمیج، م.، عین افشار، س.، نیازمند، ر.، شرایعی، پ.، 1391. بررسی تاثیر دمای نگهداری و جنس بسته بر خصوصیات کمی, کیفی گل زعفران بسته بندی شده تحت اتمسفر تغییر یافته. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, [online] 1(4), pp.283-294. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=189932.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 108 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی