برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1391 , دوره  1 , شماره  4 ; از صفحه 273 تا صفحه 282 .
 
عنوان مقاله: 

کلون کردن ژن پروکيموزين در باکتري لاکتوکوکوس لاکتيس

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه بهداشت مواد غذایی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه شیراز
 
چکیده: 

در سال هاي اخير از يك طرف به دليل افزايش حجم توليد شير در جهان و از طرف ديگر به خاطر كاهش منابع طبيعي آنزيم رنين، توليد پنير با استفاده از اين آنزيم كاهش چشمگيري داشته است. تلاش هاي زيادي براي توليد اين آنزيم به شکل نوترکيب صورت گرفته است. باکتري لاکتوکوکوس لاکتيس استارتر طبيعي پنير محسوب مي شود و توليد پروکيموزين توسط اين باکتري تحول بزرگي در صنعت شير ايجاد خواهد کرد. در اين پژوهش تلاش بر اين بوده است که ژن توليد کننده پروکيموزين بزي در باکتري لاکتوکوکس لاکتيس کلون گردد. براي اين کار ژن پروکيموزين که قبلا در پلاسميد pET-28 و در باکتري E. coli سويه BL21(DE3) کلون شده بود، توسط واکنش PCR تكثير و پس از جداسازي ژن در پلاسميد واسط pTZ57R کلون و براي نگهداري بهتر به باکتري E. coli GM2163 منتقل شد. سپس ژن پروکيموزين از پلاسميد pTZ57R بريده، در پلاسميد لاكتوباكتريايي pNG-410 کلون و براي تکثير پلاسميد کلون شده به باکتري E.coli MC1061 منتقل شد. بعد از تکثير، پلاسميد pNG-410 حامل ژن پروکيموزين از باکتري E. coli MC1061 جدا و به باکتري لاکتوکوکوس لاکتيس سويه NZ9000 منتقل گرديد. کلون هاي به دست آمده توالي يابي و از صحت ژن مورد نظر اطمينان حاصل شد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
-
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 160 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی