برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1391 , دوره  1 , شماره  3 ; از صفحه 165 تا صفحه 174 .
 
عنوان مقاله: 

ارزيابي روغن استخراج شده از چيپس هاي سيب زميني موجود در بازار ايران

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه آزاد اسلامی، واحد سبزوار
 
چکیده: 

در اين پژوهش، كيفيت چيپس هاي موجود در بازار ايران بر اساس ارزيابي كيفيت روغن استخراجي مورد ارزيابي قرار گرفت. در اين تحقيق هفت نمونه چيپس سيب زميني (نمكي) كه شامل پنج نمونه چيپس ايراني (T5، T4،T3 ، T2، T1) و دو نمونه چيپس خارجي (T7،T6 ) بودند، به طور كاملا تصادفي انتخاب شده و مورد آزمايش هاي مختلف کيفي قرار گرفتند. نتايج اين پژوهش نشان داد كه درصد روغن استخراج شده از 7 نمونه چيپس مورد بررسي در دامنه ((T4 24.24 (T6) - 41.55 قرار دارد. همچنين در تعيين ميزان شاخص پايداري اكسايشي روغن به روش رنسيمت، نمونه (32.91 ساعت( T4 داراي بيشترين ميزان شاخص پايداري اكسايشي و پس از آن به ترتيب نمونه هاي [T6<T1<T7<T2<T5<T3] قرار گرفتند. همچنين ميزان عدد يدي از 105.03-54.20 (گرم بر صد گرم) متغير بود و ميان شاخص پايداري اكسايشي و عدد يدي همبستگي منفي وجود داشت. ساختار اسيد چرب روغن نمونه ها نيز نشان داد كه اسيد پالمتيك و اسيد اولئيك به ترتيب عمده ترين اسيد چرب اشباع و غيراشباع در روغن نمونه هاي مورد بررسي بودند. ميزان روغن تمامي نمونه هاي چيپس هاي مورد آزمايش در دامنه استاندارد ملي ايران قرار داشت و اين در حالي است كه چيپس هاي خارجي كمترين مقدار روغن را به خود اختصاص دادند.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

سعیدی اصل، م.، و ایرجی فر، م.، و فهیم دانش، م. (1391). ارزیابی روغن استخراج شده از چیپس های سیب زمینی موجود در بازار ایران. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, 1(3), 165-174. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=189894



Vancouver : کپی

سعیدی اصل محمدرضا، ایرجی فر مهسان، فهیم دانش مریم. ارزیابی روغن استخراج شده از چیپس های سیب زمینی موجود در بازار ایران. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی. 1391 [cited 2021May09];1(3):165-174. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=189894



IEEE : کپی

سعیدی اصل، م.، ایرجی فر، م.، فهیم دانش، م.، 1391. ارزیابی روغن استخراج شده از چیپس های سیب زمینی موجود در بازار ایران. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, [online] 1(3), pp.165-174. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=189894.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 0 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی