برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1391 , دوره  1 , شماره  2 ; از صفحه 139 تا صفحه 152 .
 
عنوان مقاله: 

انتخاب مدل رياضي مناسب براي کينتيک خشک شدن ماست در خشک کن مايکروويو-خلاء

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس
 
چکیده: 

در مطالعه حاضر، کينتيک خشک شدن ماست بدون چربي با ضخامت 2.2 ميلي متر در توان هاي 35، 130 و 260 وات و فشارهاي مطلق 60، 200، 400، 600 و 800 ميلي بار در خشک کن مايکروويو-خلاء مورد ارزيابي قرار گرفت. همچنين براي انتخاب مناسب ترين مدل، ميزان برازش داده هاي بدست آمده با 12 مدل تجربي و نيمه تجربي اندازه گيري شد. بر اساس يافته هاي اين بررسي، توان مايکروويو تاثير بسزايي در زمان خشک شدن داشت به طوري که با افزايش توان مايکروويو زمان خشک شدن از 90 دقيقه به 15 دقيقه کاهش يافت. اما کاهش فشار مطلق سامانه تاثيري در زمان خشک شدن نداشت. در ميان مدل هاي برازش شده نيز دو مدل لوجيستيک و ميديلي و همکاران بدليل دارا بودن بالاترين  R2و کمترينRMSE  به عنوان مناسب ترين مدل ها انتخاب شدند. در ضمن، با افزايش توان مايکروويو، ضريب نفوذ موثر از 10-10×4.42 تا 9-10×2.83 افزايش يافت در حالي که فشار روي اين عامل بي تاثير بود. انرژي فعال سازي هم با استفاده از معادله اصلاح شده آرنيوس محاسبه شد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

قادری، ع.، و عباسی، س.، و حمیدی، ز. (1391). انتخاب مدل ریاضی مناسب برای کینتیک خشک شدن ماست در خشک کن مایکروویو-خلاء. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, 1(2), 139-152. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=189885



Vancouver : کپی

قادری عبدالرحمن، عباسی سلیمان، حمیدی زهره. انتخاب مدل ریاضی مناسب برای کینتیک خشک شدن ماست در خشک کن مایکروویو-خلاء. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی. 1391 [cited 2021September25];1(2):139-152. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=189885



IEEE : کپی

قادری، ع.، عباسی، س.، حمیدی، ز.، 1391. انتخاب مدل ریاضی مناسب برای کینتیک خشک شدن ماست در خشک کن مایکروویو-خلاء. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, [online] 1(2), pp.139-152. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=189885.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 60 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی