4 SID.ir | بررسي تاثير مدت زمان خيساندن و جوانه زني بر خصوصيات کمي و کيفي عصاره مالت حاصل از لاين 20-88 -EBYT جو

مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

بررسي تاثير مدت زمان خيساندن و جوانه زني بر خصوصيات کمي و کيفي عصاره مالت حاصل از لاين 20-88 -EBYT جو

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنايع غذايي، دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان
 
چکیده: 

در اين مطالعه، اثر متغيرهاي مدت زمان خيساندن و جوانه زني بر خصوصيات کيفي و کمي عصاره مالت تهيه شده از لاين 20-EBYT-88 جو، از جمله راندمان عصاره گيري گرم و سرد، رنگ، ازت محلول، شاخص کلباچ و مواد جامد محلول کل در آزمايشات فاکتوريل 3×3 در قالب طرح کاملا تصادفي و در سه تکرار مورد بررسي قرار گرفت. بيشينه مقدار راندمان عصاره گيري گرم (60.89 درصد) با استفاده از 24 ساعت خيساندن و 5 روز جوانه زني به دست آمد. مقدار رنگ عصاره در محدوده 8.5417.12ASBC در تغيير بود که بيشترين مقدار رنگ مربوط به عصاره بدست آمده از مالتي با 24 ساعت خيساندن در طي 7 روز جوانه زني بود. افزايش مدت زمان خيساندن از 24 به 48 ساعت باعث افزايش 0.48 Bo در مواد جامد محلول کل گرديد و بررسي ضرايب همبستگي ميان پارمترها نشان داد که قويترين همبستگي بين شاخص کلباچ و ازت محلول با ضريب تبيين 99.5% بود.

 
كلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
-
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 109
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی