مشخصات مقاله عنوان نشریه: پژوهش و نوآوري در علوم و صنايع غذايي اطلاعات شماره: 1391 , دوره 1 , شماره 2 ; از صفحه 129 تا صفحه 138 . عنوان مقاله: بررسي تاثير مدت زمان خيساندن و جوانه زني بر خصوصيات کمي و کيفي عصاره مالت حاصل از لاين 20-88 -EBYT جو نویسندگان: بخش آبادي حميد*, ميرزايي حبيب اله, قدس ولي عليرضا, ضيايي فر امان محمد, آيداني عماد, محمدي مرتضي آدرس: * گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان چکیده: در اين مطالعه، اثر متغيرهاي مدت زمان خيساندن و جوانه زني بر خصوصيات کيفي و کمي عصاره مالت تهيه شده از لاين 20-EBYT-88 جو، از جمله راندمان عصاره گيري گرم و سرد، رنگ، ازت محلول، شاخص کلباچ و مواد جامد محلول کل در آزمايشات فاکتوريل 3×3 در قالب طرح کاملا تصادفي و در سه تکرار مورد بررسي قرار گرفت. بيشينه مقدار راندمان عصاره گيري گرم (60.89 درصد) با استفاده از 24 ساعت خيساندن و 5 روز جوانه زني به دست آمد. مقدار رنگ عصاره در محدوده 8.5417.12ASBC در تغيير بود که بيشترين مقدار رنگ مربوط به عصاره بدست آمده از مالتي با 24 ساعت خيساندن در طي 7 روز جوانه زني بود. افزايش مدت زمان خيساندن از 24 به 48 ساعت باعث افزايش 0.48 Bo در مواد جامد محلول کل گرديد و بررسي ضرايب همبستگي ميان پارمترها نشان داد که قويترين همبستگي بين شاخص کلباچ و ازت محلول با ضريب تبيين 99.5% بود. کلید واژه: راندمان عصاره گيري(Q2)شاخص رنگ(Q2)شاخص کلباچ(Q2)عصاره مالت(Q2) چارک 1 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک اول تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی زیاد است. چارک 2 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک دوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع زیاد است. چارک 3 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک سوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع کم است. چارک 4 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک چهارم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی کم است. موضوعات مرتبط: - ارجاعات: ندارد مقالات نشریه ای مرتبط: اثر شرايط خيساندن و جوانه زني بر خصوصيات کمي و کيفي عصاره مالت جوبررسي خصوصيات فيزيکوشيميايي و آئروديناميکي مالت جو (لاين EBYT88-17) با استفاده از روش سطح پاسخبررسي تاثير مدت زمان خيساندن و جوانه زني ارقام جو بر ميزان بتاگلوکان و خصوصيات کيفي مالت حاصل از آن هابررسي تاثير مدت زمان جوانه زني بر خصوصيات فيزيکوشيميايي مالت حاصل از دو واريته جو استان گلستانبررسي خصوصيات مالت سازي سه دانه غلاتي جو پوشينه دار، گندم و تريتيکاله مقالات همایشی مرتبط: بررسی اثر تیمارهای مختلف بر جوانه زنی بذر کنار وحشی (Ziziphus spina-christi)بررسی اثرات آللوپاتیک عصاره آبی استخراج شده از اندام های مختلف گیاه دارویی پونه بر صفات جوانه زنی بذور نخودمطالعه خصوصیات جوانه زنی بذر علف هرز علف پشمکی (Bromus tectorum) و جوموشی (Hordeum morinum) تحت تاثیر دما، کیفیت آب و مدت خیساندنبررسی تاثیر آللوپاتیک عصاره بخش های مختلف بومادران هزار برگ (Achillea millefilium) بر مولفه های جوانه زنی بذر تربچه و کاهوبررسی جوانه زنی لاین های جو در مزرعه ویدئوهای مرتبط از مکتبخونه چکیده انگلیسی بازدید یکساله 83 آخرین های بلاگ معرفی 10 موضوع داغ در بیست حوزه علمی بر اساس پایگاه مرکز اطلاعات علمیتست آنلاین کروناآشنایی با شاخص های hI ،hf و hm از خانواده شاخص هرشچطور مطالب را تنها در یک سایت خاص جستجو کنیمآموزش جستجوی تصویر در گوگلبرقراری پیوند میان ارجاعات درون متنی و آخر متن ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی