برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1391 , دوره  1 , شماره  2 ; از صفحه 99 تا صفحه 116 .
 
عنوان مقاله: 

جداسازي و شناسايي لاکتوباسيل هاي موجود در برخي از فرآورده هاي لبني بومي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه بیوتکنولوژی گیاهی، پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری
 
چکیده: 

يکصد و دوازده نمونه فراورده هاي لبني از قبيل ماست، دوغ و شيرخام از مناطق بکر استان هاي کرمانشاه، کردستان، لرستان، ايلام و مرکزي جمع آوري شد. جداسازي باكتري ها بر مبناي روش هاي استاندارد بين المللي انجام شد. پس از انجام کشت هاي متوالي بر روي محيط هاي اختصاصي با کسب کلني هاي تيپيک و مشاهده ميکروسکوپي، نود و سه باکتري براي آناليزهاي بعدي انتخاب شدند. به منظور شناسايي بيوشيميايي سويه ها تخمير 19 قند، همچنين رشد در دماي 15 و 45 درجه سلسيوس، احيا نيترات، ذوب ژلاتين و واکنش در برابر اسکولين بررسي شد. به منظور تاييد نتايج بيوشيميايي، آناليزهاي مولکولي مانند تکثير قطعاتي از DNA با آغازگرهاي مخصوص جنس انجام و تعلق اين باکتري ها به جنس لاکتوباسيل تاييد شد. همچنين ژن 16S rDNA کامل چهار باکتري با ويژگي هاي خاص تکثير و پس از توالي يابي در بانک ژن NCBI ثبت گرديد. پس از مقايسه توالي هاي مذکور با توالي ديگر باکتري هاي ثبت شده در اين بانک، درخت فيلوژني رسم گرديد. نتايج نشان داد که دو باکتري مورد بررسي متعلق به گونه جديد L.crustorum است که در سال هاي اخير گزارش شده است.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

قبادی دانا، م.، و سلمانیان، ع.، و یخچالی، ب. (1391). جداسازی و شناسایی لاکتوباسیل های موجود در برخی از فرآورده های لبنی بومی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, 1(2), 99-116. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=189872



Vancouver : کپی

قبادی دانا مریم، سلمانیان علی هاتف، یخچالی باقر. جداسازی و شناسایی لاکتوباسیل های موجود در برخی از فرآورده های لبنی بومی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی. 1391 [cited 2021August02];1(2):99-116. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=189872



IEEE : کپی

قبادی دانا، م.، سلمانیان، ع.، یخچالی، ب.، 1391. جداسازی و شناسایی لاکتوباسیل های موجود در برخی از فرآورده های لبنی بومی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, [online] 1(2), pp.99-116. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=189872.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 293 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی