مشخصات مقاله عنوان نشریه: پژوهش هاي علوم دامي ايران اطلاعات شماره: زمستان 1391 , دوره 4 , شماره 4 ; از صفحه 323 تا صفحه 334 . عنوان مقاله: تاثير دو سطح مختلف فيبر جيره شروع کننده بر مصرف خوراک، افزايش وزن روزانه، بازده مصرف خوراک و فراسنجه هاي شکمبه اي گوساله هاي شيري هلشتاين نویسندگان: سالاري نيا امير, فتحي نسري محمدحسن*, فرهنگ فر همايون, نعيمي پوريونسي حسين آدرس: * گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بیرجند چکیده: به منظور بررسي تاثير افزودن يونجه خشک و سطح فيبر کنسانتره شروع کننده بر خوراک مصرفي و عملکرد گوساله هاي شيري هلشتاين، آزمايشي با استفاده از 32 راس گوساله نر، در قالب يک طرح کاملا تصادفي و با روش فاکتوريل 2´2 اجرا شد. تيمارهاي آزمايشي شامل: 1- کنسانتره شروع کننده با سطح فيبر پايين و بدون افزودن يونجه، 2- کنسانتره شروع کننده با سطح فيبر پايين و حاوي يونجه، 3- کنسانتره شروع کننده با سطح فيبر بالا و بدون افزودن يونجه و 4- کنسانتره شروع کننده با سطح فيبر بالا و حاوي يونجه بودند. اختلاف بين تيمارها از نظر مقدار خوراک مصرفي در دوره قبل از شيرگيري و کل دوره آزمايش معني داري نبود اما در دوره بعد از شيرگيري از اين نظر بين تيمارها اختلاف معني داري مشاهده شد. به لحاظ اضافه وزن روزانه در دوره قبل از شيرگيري اختلاف معني داري بين تيمارها وجود نداشت اما در دوره بعد از شيرگيري و کل دوره آزمايش اختلاف بين تيمارها معني دار بود. اختلاف معني داري بين تيمارهاي آزمايشي در دوره هاي قبل و بعد از شيرگيري به لحاظ بازده مصرف خوراک وجود نداشت اما اين اختلاف در کل دوره معني دار بود. تفاوت در ميانگين غلظت کل اسيدهاي چرب فرار شکمبه گوساله ها معني دار بود. نتايج اين پژوهش نشان داد استفاده توام از فيبر در کنسانتره شروع کننده و نيز از طريق افزودن يونجه خشک به جيره گوساله هاي شيري سبب کاهش عملکرد آنها مي شود. کلید واژه: فيبر(Q2)کنسانتره شروع کننده(Q2)گوساله هاي نر هلشتاين(Q2) چارک 1 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک اول تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی زیاد است. چارک 2 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک دوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع زیاد است. چارک 3 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک سوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع کم است. چارک 4 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک چهارم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی کم است. موضوعات مرتبط: آردروغناستحکام فشاریLDL ارجاعات: ندارد مقالات نشریه ای مرتبط: تأثير مقدار يونجه خشک و جايگزيني دانه ذرت با ساير غلات در خوراک آغازين بر عملکرد گوساله هاي هلشتاين قبل و پس از شيرگيري-فراتحليلتاثير سيستم آبخوري و افزودن اسانس شويد به خوراک شروع کننده بر سن از شيرگيري، شرايط تخمير شکمبه اي و عملکرد گوساله هاي هلشتاينتاثير سن شروع تغذيه با يونجه خشک بر عملکرد و سن از شيرگيري گوساله هاي هلشتاينتاثير شکل فيزيکي جيره غذايي بر عملکرد گوساله هاي نر پرواري هلشتاينتاثير روش هاي مختلف از شيرگيري بر عملکرد رشد، سلامتي، فراسنجه هاي تخميري شکمبه، خون و بازده اقتصادي گوساله هاي هلشتاين مقالات همایشی مرتبط: تاثیر افزودن طعم دهنده وانیل به جیره ی آغازین بر عملکرد گوساله های شیرخوار هلشتاینتعیین سن مصرف یونجه بر عملکرد گوساله های شیرخوار هلشتاینتاثیر جایگزینی دانه گندم کامل در جیره های بر پایه جو بر عملکرد گوساله های شیری هلشتاینتاثیر استراتژی های مختلف از شیرگیری بر متابولیت های خونی و فراسنجه های تخمیری شکمبه در گوساله های شیری هلشتاین (تغذیه و مدیریت پرورش دام (نشخوارکنندگان))بررسی تاثیر دفعات شیردهی بر وزن بدن، خوراک مصرفی و سن از شیرگیری گوساله های هلشتاین ویدئوهای مرتبط از مکتبخونه چکیده انگلیسی بازدید یکساله 71 آخرین های بلاگ آموزش جستجوی دقیق در اسکوپوسآموزش اضافه کردن دو محور در ورد و اکسلچگونه جدیدترین مطلب را در گوگل جستجو کنیمیافتن کلمه مترادف انگلیسی در ورد wordتکنیک های جستجو در گوگل: استفاده از عملگر Notتست آنلاین کرونا ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی