مشخصات مقاله عنوان نشریه: آبزيان و شيلات اطلاعات شماره: تابستان 1390 , دوره 2 , شماره 6 ; از صفحه 57 تا صفحه 64 . عنوان مقاله: ارزيابي کارايي باکتريوسين Z بر زمان ماندگاري فيله ماهي سفيد (Rutilus frisii kutum) نگهداري شده در دماي 4oC نویسندگان: ميرشكاري سپيده, معيني سهراب, بحري اميرهوشنگ, صفري رضا آدرس: چکیده: هدف از اين مطالعه ارزيابي اثر نايسين Z بر زمان ماندگاري فيله ماهي سفيد نگهداري شده در دما 4 درجه تا زمان 16 روز بوده است. تغييرات برخي از شاخص هاي کيفي ماهي از جمله عدد پراکسيد و مجموع بازهاي ازته فرار، همچنين پارامتر هاي ميکروبي (باکتري هاي مزوفيل، سرماگرا و لاکتيک) در فواصل زماني 0، 4، 8، 12 و 16 روز مورد بررسي قرار گرفت. نتايج نشان داد که در تيمارهاي داراي باکتريوسين، روند تغييرات ميکروبي و شيميايي کندتر بوده و نسبت به نمونه هاي شاهد (بسته بندي در شرايط خلا) داراي زمان ماندگاري بيشتري بوده اند. از ديدگاه شيميايي و ميکروبي، زمان ماندگاري نمونه هاي داراي نايسين Z به ترتيب تا 12 روز و 16 روز قابل افزايش مي باشد. کلید واژه: باکتريوسين z(Q3)زمان ماندگاري(Q3)ماهي سفيد(Q3)دماي 4oC(Q3) چارک 1 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک اول تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی زیاد است. چارک 2 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک دوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع زیاد است. چارک 3 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک سوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع کم است. چارک 4 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک چهارم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی کم است. موضوعات مرتبط: عمر انباریفرمولاسیونکمیتماندگاریماهیان خاویاریارزیابی ذخایرکفال طلاییMnemiopsis leidyi ارجاعات: مقايسه كيفيت چربي كيلكاي آنچوي (Clupeonella engrauliformis) در دو روش حمل و نگهداري موقت سرد مقالات نشریه ای مرتبط: بررسي تاثير باکتريوسين Z و بنزوات سديم بر افزايش زمان ماندگاري فيله ي ماهي سفيدتاثير باکتريوسين Z روي زمان ماندگاري فيله کپور نقره اي هنگام نگهداري در يخچالاثر آنتي باکتريايي و آنتي اکسيداني نايسين بر فيله ماهي قزل آلاي رنگين کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته بندي شده با روش اتمسفر اصلاح شده (MAP)بررسي تاثير نايسينZ واستات سديم بر زمان ماندگاري فيله ي کپور نقره اي(Hypophthalmichthys molitrix) در طي نگه داري در دماي 4 درجه ي سانتيگراداثر ترکيبي نايسين و استات سديم بر افزايش زمان ماندگاري ماهي قزل آلا رنگين کمان (Onchorhynchus mykiss) شکم خالي مقالات همایشی مرتبط: بررسی روند تغییرات شاخص های فیزیکو شیمیایی رودخانه های حاشیه جنوبی دریای خزر در زمان رهاسازی بچه ماهی سفیدتاثیر عملیات پس از برداشت بر زمان ماندگاری برخی رنگدانه های گیاهان داروییاثرات جایگزینی روغن ماهی جیره با روغن های گیاهی بر ترکیب اسید چرب بدن بچه ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum)بررسی مقایسه ای پارامترهای خون شناسی ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) و سوف سفید (Sander lucioperca) دریای خزربررسی اولویت غذایی بچه ماهی سفید (Rutilus frisii) در مصب رودخانه سفید رود ویدئوهای مرتبط از مکتبخونه چکیده انگلیسی بازدید یکساله 86 آخرین های بلاگ تکنیک های جستجو در گوگل: استفاده از عملگر Notشماره گذاری خطوط در وردمعرفی 10 موضوع داغ در بیست حوزه علمی بر اساس پایگاه مرکز اطلاعات علمیتست آنلاین کروناآشنایی با شاخص های hI ،hf و hm از خانواده شاخص هرشچطور مطالب را تنها در یک سایت خاص جستجو کنیم ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی