برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
تابستان 1390 , دوره  2 , شماره  6 ; از صفحه 37 تا صفحه 43 .
 
عنوان مقاله: 

تاثير جيره هاي غذايي مختلف بر برخي از فاکتورهاي بيوشيميايي سرم خون ماهي پنگوسي (Pangasius hypophthalmus)

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه آزاد اسلامی، واحد بندرگز، گروه شیلات، بندرگز، ایران
 
چکیده: 

در اين مطالعه، اثرات جيره هاي غذايي توبيفکس، آرتميا، رش، دل گوساله و بيومار بر برخي از فاکتورهاي بيوشيمياي سرم خون ماهي پنگوسي(Pangassius hypopthalmus با ميانگين وزن 0.63 گرم بررسي گرديد. بدين منظور، اين تحقيق به مدت 8 هفته و در 5 تيمار و 3 تکرار شامل: تيمار 1: غذاي بيومار، تيمار 2: دل گوساله چرخ شده، تيمار 3: رش، تيمار 4: آرتميا، تيمار 5: كرم فشرده انجام پذيرفت. در طول دوره پرورش ميزان غذاي مورد نياز با توجه به وزن توده زنده و در مقاطع زماني مختلف و پس از هر دو هفته زيست سنجي برابر 10 درصد وزن بدن و 4 بار در روز (ساعات 8، 16، 12 و 20) به هر آکواريوم داده شد. پارامترهاي فيزيكي و شيميايي از قبيل اكسيژن، سختي، pH و دما به ترتيب برابر6-6.5ppm ، 370dh، و 2±29 درجه سانتيگراد بودند. براي تجزيه و تحليل كليه داده ها از نرم افزار SPSS 13 و براي رسم نمودارها از برنامه Excel 2003 استفاده گرديد. بر اساس نتايج به دست آمده از اين تحقيق مشخص گرديد از نظر ميزان گلوکز، تري گليسيريد، کلسترول، آهن، فسفر، کلسيم، آلبومين، پروتئين کل و آنزيم آلانين آمينوترانسفراز سرم خون ماهيان اختلاف معني دار آماري وجود دارد (P<0.05). اما هيچگونه اختلافي در ميزان آنزيم آسپارات آمينوترانسفراز و آلکالين فسفاتاز در بين تيمارهاي مختلف وجود نداشت (P>0.05). بر اساس نتايج بدست آمده از اين تحقيق مي توان اظهار نمود كه جيره هاي غذايي آزمايشي بر فاکتورهاي بيوشيمايي سرم خون ماهي پنگوسي تاثيرگذار بوده اند.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

محمدنژادشموشکی، م.، و رسولی، ب.، و خلیلی، م. (1390). تاثیر جیره های غذایی مختلف بر برخی از فاکتورهای بیوشیمیایی سرم خون ماهی پنگوسی (Pangasius hypophthalmus). آبزیان و شیلات, 2(6), 37-43. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=189773



Vancouver : کپی

محمدنژادشموشکی مجید، رسولی بهزاد، خلیلی محسن. تاثیر جیره های غذایی مختلف بر برخی از فاکتورهای بیوشیمیایی سرم خون ماهی پنگوسی (Pangasius hypophthalmus). آبزیان و شیلات. 1390 [cited 2021May11];2(6):37-43. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=189773



IEEE : کپی

محمدنژادشموشکی، م.، رسولی، ب.، خلیلی، م.، 1390. تاثیر جیره های غذایی مختلف بر برخی از فاکتورهای بیوشیمیایی سرم خون ماهی پنگوسی (Pangasius hypophthalmus). آبزیان و شیلات, [online] 2(6), pp.37-43. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=189773.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 28 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی