برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

ادغام خشک کن جابجايي و تشعشعي جهت کاهش زمان خشک شدن

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران جنوب، دانشکده فنی مهندسی، گروه مهندسی شیمی، تهران، ایران
 
چکیده: 

مقدمه: سبزيجات و ميوه ها به دليل مقدار رطوبت بالايشان بسيار در معرض فاسد شدن قرار مي گيرند. يکي از مشکلات اساسي صنايع وابسته به کشاورزي در ايران، افزايش تلفات محصول در مرحله خشک کردن بدليل طولاني بودن زمان آن است.
مواد و روش ها: يکي از روش هاي معمول در خشک کردن موادغذايي مانند ميوه جات، خشک کردن به روش جابجايي است. در اين تحقيق براي مدلسازي از مدل فيلم نازک براي يک خشک کن جابجايي پيوسته استفاده شده است و علاوه بر بدست آوردن پروفايل مقدار رطوبت جسم در طول خشک شدن، زمان خشک شدن نيز محاسبه گرديده است. بمنظور مدلسازي، معادلات انتقال جرم و حرارت به طور همزمان به کمک روش عددي با کمک نرم افزار
MATLAB حل شده است. سپس نتايج حاصل از مدلسازي با نتايج آزمايشگاهي موجود در مراجع مقايسه گرديد.
يافته ها: همچنين اثر تغييرات دماي هوا در محدوده
30oC تا 60oC و تغييرات سرعت در محدوده 1 تا 3 بر زمان خشک شدن نيز بررسي شده است. نتايج نشان داد که ميزان رطوبت با افزايش دما و سرعت سريعتر کاهش يافته و زمان خشک شدن کم مي شود.
نتيجه گيري: جهت افزايش راندمان حرارتي، خشک کن جابجايي و تشعشعي در هم ادغام شده که نتيجه آن کاهش زمان خشک شدن مي باشد. نتايج نشان مي دهد که با ادغام اين دو روش تا 58% زمان خشک شدن ميوه کاهش مي يابد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

پهلوان زاده، ح.، و حدیدی، س.، و قاسمی، م. (1392). ادغام خشک کن جابجایی و تشعشعی جهت کاهش زمان خشک شدن. علوم غذایی و تغذیه, 10(3 (پیاپی 39)), 39-50. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=189599



Vancouver : کپی

پهلوان زاده حسین، حدیدی سیما، قاسمی محمدرضا. ادغام خشک کن جابجایی و تشعشعی جهت کاهش زمان خشک شدن. علوم غذایی و تغذیه. 1392 [cited 2021May09];10(3 (پیاپی 39)):39-50. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=189599



IEEE : کپی

پهلوان زاده، ح.، حدیدی، س.، قاسمی، م.، 1392. ادغام خشک کن جابجایی و تشعشعی جهت کاهش زمان خشک شدن. علوم غذایی و تغذیه, [online] 10(3 (پیاپی 39)), pp.39-50. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=189599.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 0 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی